Хуманитарна акција Божић 2012

Објављујемо оглас Хуманитарног удружења жена “Мајевица“ Припремамо се за највећи хришћански празник после Васкрса, Рождество Христово – Божић, и надамо се да ће га већина дочекати у здрављу и весељу, за пуном трпезом и у кругу најмилијих. Један дио наших сународника у селима на сјевероисточним обронцима Мајевице, у селима која су пострадала у прошлом рату […]

среда, децембар 14, 2011 / 13:08

Објављујемо оглас Хуманитарног удружења жена “Мајевица“

Припремамо се за највећи хришћански празник после Васкрса, Рождество Христово – Божић, и надамо се да ће га већина дочекати у здрављу и весељу, за пуном трпезом и у кругу најмилијих.

Један дио наших сународника у селима на сјевероисточним обронцима Мајевице, у селима која су пострадала у прошлом рату и остала потпуно пасивна, са зебњом је дочекала зиму јер им недостају и основана средства за живот.

Радујемо се празнику који долази, молимо Богу за здравље и благостање, надамо се да ће нам молбе бити услишене и чинимо колико можемо да и наши сународници осјете мало радости и да им се у грудима пробуди нада да ће сутра бити боље.
Одлучили смо да узмемо са наше трпезе само онолико колико нашу трпезу неће испразнити и поклонимо нашим сународницима, а надамо се да нисмо једини и да ћете и ви који читате ово писмо дати онолико колико можете, односно онолико колико дајете од срца не пред људима него пред Богом.

Ова акција коју покрећем је намијењена најсиромашнијим породицама на Мајевици и подмајевичким селима и спроводи се заједно са: СПЦ-Лопаре ; СО-Лопаре ; Хуманитарним Удружењем жена Мајевица ; Центром за соцјални рад у Лопарама, Светосавском омладинском заједницом у Лопарама.

Новчана средстав можете уплатити на:

Humanitärer Frauen-Verein
PostFinace
Konto Nr. 60-224119-1

За уплате из иностранства:

Humanitärer Frauen-Verein
IBAN CH67 0900 0000 6022 4119 1
Bic PostFinance POFICHBEXXX

Или по Вашем доласку кући, можете оно што сте одредили као помоћ предати у „Пекари Панини“ у Лопарама или Мачковцу.
Остајем на Вашем располагању за сва додатна додатна питања.

Вјерујем да ћете се, као безброј пута до сада, одазвати овом хуманитарном позиву и тиме показати да смо увијек спремни пружити помоћ онима којима је то најпотребније. Прикупљање и расподјела средстава биће транспарентна, а извјештаји ће бити постављени на www.majevica.net и www.lopare.net

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *