Хондурас или Мексико – исто је

Фудбалска репрезентација Србије поражена је од селекције Хондураса са 2:0 у пријатељском сусрету те тако заокружила лош циклус у којем није успјела да се пласира на Евро 2012 и изгуби на другом мечу на турнеји по Централној Америци, пошто је већ поражена од Мексика. Подсјећамо, Хондурас заузима тек 57. мјесто на ранг листи ФИФА. Након […]

уторак, новембар 15, 2011 / 09:08

Фудбалска репрезентација Србије поражена је од селекције Хондураса са 2:0 у пријатељском сусрету те тако заокружила лош циклус у којем није успјела да се пласира на Евро 2012 и изгуби на другом мечу на турнеји по Централној Америци, пошто је већ поражена од Мексика.

Подсјећамо, Хондурас заузима тек 57. мјесто на ранг листи ФИФА. Након ова два пораза у пријатељским утакмицама Србија ће на децембарској листи још више потонути тачније могла би да испадне из првих 30 свјетских репрезентација.

Хондурас је до побједе над Србијом од 2:0 дошао преко двоструког стријелца Бенгстона који је био егзекутор брзих контранапада које су изводили домаћи фудбалери прије свега након грешека “орлова” у везном реду. Изабраници Радована Ћурчића су одиграли нешто боље у односу не мач против Мексика, али ни то није било довољно да постигну макар један гол на овој турнеји тачније била је то већ трећа утакмица за редом на којој се Срби нису уписали у листу стријелаца.

Након бруке коју је репрезентиација Србије доживјела на овој турнеји јасно је да времена за чекање нема и да је под хитно потребно пронаћи трајно рјешење за мјесто селектора јер ће само на тај начин екипа можда успјети да се тргне из летаргије у коју је запала још након разочаравајућег резултата на Мондијалу у Јужној Африци.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *