Холандски парламент рекао НЕ Србији!

Холандски парламент није прихватио приједлог предсједника Комитета за спољне послове Хенка Јана Ормела да отпочне процес ратификације Споразума о стабилизацији и придруживању између Србије и ЕУ, јавила је Радиотелевизија Србије. Ормел је у изјави РТС-у, уочи сједнице парламента, рекао да се у процесу евроинтеграција Србије "мора ићи корак по корак". "Србија је важна европска земља, […]

среда, јун 8, 2011 / 17:01

Холандски парламент није прихватио приједлог предсједника Комитета за спољне послове Хенка Јана Ормела да отпочне процес ратификације Споразума о стабилизацији и придруживању између Србије и ЕУ, јавила је Радиотелевизија Србије.

Ормел је у изјави РТС-у, уочи сједнице парламента, рекао да се у процесу евроинтеграција Србије "мора ићи корак по корак".

"Србија је важна европска земља, али пре учлањења потребно је да покаже да следи основне вредности ЕУ", истакао је Ормел.

Холандија је наставак европских интеграција Србије, па самим тим и ратификацију Споразума о стабилизацини и придруживању, условљавала пуном сарадњом Србије са Хашким трибуналом, односно хапшењем генерала Ратка Младића.

Споразум о стабилизацији и придруживању између Србије и ЕУ, до сада је ратификовало 18 од 27 парламената држава чланица ЕУ.

Извор: РТС0 КОМЕНТАРА

  1. Која фула. Па наравно да ће сада тражити да им Тадић призна Косово, испоручи Хаџића, омогући висок степен аутономије Санџаку, направи федерацију са Војводином…. А онда опет ништа. Када су видјели да уцјене пролазе, зашто би прекидали низ. Ово је Тадићева политика: ништа не добија, све испуњава. На крају би дао и да демонтирау Републику Српску. Само ако буде до њега. Милетов партнер.

  2. oni ce uci u EU zajedno sa nama….

    Sa druge strrane obzirom da je Srbija drzava iz koje je poteklo najvece zlo poslije nacisticke njemacke, logicno je da ce morati jos pricekati da krenu naprijed. Pa u toj drzavi jos protestiraju zbog hapsenja ljudi odgovornih za genocid. Evrpoa nece taj primitivizam! Ni sa ove strane Drine primitivizma ne nedostaje!

  3. opet smrdi onaj prstimatariguz.jado jadni , govna mu ispod nokata, kalendarski nije došao ni do pronalaska papira, , upada u tuđe kuće, razgovara sam sa sobom, mora da je iz kakvog doma za maloumne pobjegao , a ne zna da se vrati ćenifakući.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *