Хипо банка спонзор Народног позоришта РС

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука потписала је уговор о спонзорству са Народним позориштем Републике Српске те ће у наредних дванаест мјесеци финансијски помагати ову националну културну институцију у улози спонзора позоришне сезоне 2013/2014. Хипо банка Бања Лука, у оквиру своје политике друштвено-одговорног пословања, наставља подржавати догађаје и институције који имају за циљ промоцију и очување […]

четвртак, мај 30, 2013 / 14:05

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука потписала је уговор о спонзорству са Народним позориштем Републике Српске те ће у наредних дванаест мјесеци финансијски помагати ову националну културну институцију у улози спонзора позоришне сезоне 2013/2014.

Хипо банка Бања Лука, у оквиру своје политике друштвено-одговорног пословања, наставља подржавати догађаје и институције који имају за циљ промоцију и очување друштвених вриједности кроз области образовања, културе и спорта.

„Свјесни смо свих буџетских изазова са којима се данас суочавају институције културе у нашој земљи те Хипо банка на овај начин у пракси потврђује своју одлучност да буде банка која пружа подршку и партнер на којег локална заједница и њени грађани могу да рачунају.“, изјавио је Петар Стефановић, директор корпоративног банкарства, маркетинга и корпоративних комуникација, Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука.

Хипо банка Бања Лука већ дуги низ година издашно помаже културно-умјетничку сцену Републике Српске и одлучна је да тако настави и у будућности.

„Овим уговором између највеће културне и највеће финансијске институције РС успоставља се партнерство које ће, искрено се надам, трајати и у наредним годинама, а ово спонзорство Хипо банке омогућиће НПРС-у да крене у реализацију нових и занимљивих пројеката.“, рекао је Ненад Новаковић, директор Народног позоришта РС.

Хипо банка Бања Лука је, поред подршке НПРС-у, ове године подржала и „Ђурђевдански фестивал“, продукцију дјечијег образовног програма „Квизолог“, кошаркашки камп на Јахорини „Hypo Three Points“, те ће наставити да пружа подршку догађајима, јавним установама и удружењима грађана током цијеле године потврђујући улогу једне од друштвено-најодговорнијих компанија на домаћем тржишту.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *