Хипо банка отворила нову пословницу у И. Сарајеву

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука данас је у Источном Сарајеву отворила нову пословницу. Ова пословница Хипо банке налази се на адреси Војводе Радомира Путника бб., у тржном центру ТУШ, има корисну површину од 111м² и запошљава 8 радника. У склопу ове пословнице на услузи грађанима биће и 24-сатни банкомат. Такође, посебна новина за најмлађе суграђане […]

понедељак, јануар 17, 2011 / 15:55

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука данас је у Источном Сарајеву отворила нову пословницу.

Ова пословница Хипо банке налази се на адреси Војводе Радомира Путника бб., у тржном центру ТУШ, има корисну површину од 111м² и запошљава 8 радника. У склопу ове пословнице на услузи грађанима биће и 24-сатни банкомат. Такође, посебна новина за најмлађе суграђане биће и „Хипо кутак за дјецу“, простор намјенски опремљен са едукативним садржајима. Укупна вриједност ове инвестиције износи око 150 хиљада марака.

Хипо банка је за клијенте новотворене пословнице припремила и посебну акцију промоције својих производа и услуга која ће трајати до 31. марта текуће године. За вријеме трајања акције накнада за обраду кредитног захтјева за стамбене, хипотекарне и ненамјенске кредите биће нижа за 0,50 одсто. Фонд поклона из промотивног материјала Хипо банке дваће се клијентима који изаберу неки производ или услугу банке те ороче штедњу.

Главна награда јесте Виза поклон картица са пологом од 50 КМ за највеће штедне улоге.

„Град Источно Сарајево једна је од најнасељенијих и развијених локалних заједница у Републици Српској. Број клијента Хипо банке у овом граду растао је је из године у годину тако да је отварање још веће пословнице било неопходно. Хипо банка ће и у будућности настојати да у потпуности задовољи потребе како грађана тако и привреде те јавног сектора Града Источно Сарајево нудећи богат избор повољних кредитних и штедних производа, платних картица, услуга електронског банкарства, домаћег и међународног платног промета.“, каже Миро Кењић, водитељ пословнице Хипо банке у Источном Сарајеву.

 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *