Хероји глобалне мреже: Слађа добила игрицу

Сјећате се дјевојке која не може из два покушаја да понови цитат др Зорана Ђинђића, па на све то још отресе. Е то је Слађа. Неудато Здравковић. Осим што је клип са њеним падом, не рачунајући различите канале који исти посједују, дошао до близу милион прегледа (830.360 у тренутку писања), Слађи је распуштен одбор Демократске […]

уторак, март 22, 2011 / 17:14

Сјећате се дјевојке која не може из два покушаја да понови цитат др Зорана Ђинђића, па на све то још отресе. Е то је Слађа. Неудато Здравковић.

Осим што је клип са њеним падом, не рачунајући различите канале који исти посједују, дошао до близу милион прегледа (830.360 у тренутку писања), Слађи је распуштен одбор Демократске странке који је допустио да до њене популарности дође.

Уз све то, Слађана Здравковић је добила и једноставну онлајн игрицу, у којој можете покушати да је "побиједите". Појави вам се текст који имате 20 секунди да упамтите. Након тога га требате откуцати без грешке у слиједу. Ваш скор се рачуна до прве грешке.

Замјерке на игрицу су што име може да се упише ћирилицом, али не и да се пише, пошто је цитат (увијек један те исти) написан латиничним словима без надредних знакова карактеристичних за словеначку латиницу. Ако пишете ћирилицом, као ми, онда мало утјешите Слађу, тј. направите више грешака од ње.

Ако није у питању покушај спиновања јавног мнења од стране ДС у Србији, да се ипак вртимо око Ђинђићевих цитатакао око Мале црвене књижице Мао Це Тунга, и кажемо у себи да је тај посао који је Слађа требала да обави ипак тежак; онда је у питању веома брза и ефикасна домишљатост и шаљивост оних који су је направили. Свака им част.

У сваком случају, ми нисмо одолили да је не одиграмо. Не сумњамо да ћете и ви. Слађа можда на крају преотме титулу Ју Тјуб звијезде Екрему Јеврићу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *