Хаџи Митровић се скрашава у НДС?

Бивши потпредсједник Демократског народног савеза и несуђени лидер Напредњака у РС Хаџи Јован Митровић на прагу је преласка у Народну демократску странку Крсте Јандрића. Према писању издања дневних новина Прес за Републику Српску, ново одредиште Хаџи Јована Митровића је НДС, којој је тешко пребројати све долазне трансфере у последње вријеме. Митровић је искључен из ДНС, […]

петак, децембар 2, 2011 / 08:46

Бивши потпредсједник Демократског народног савеза и несуђени лидер Напредњака у РС Хаџи Јован Митровић на прагу је преласка у Народну демократску странку Крсте Јандрића.

Према писању издања дневних новина Прес за Републику Српску, ново одредиште Хаџи Јована Митровића је НДС, којој је тешко пребројати све долазне трансфере у последње вријеме.

Митровић је искључен из ДНС, гдје је био потпредсједник и "човјек за источни дио" након што је на прошлим општим изборима одбио подржати Милорада Додика и Небојшу Радмановића, према споразуму ДНС и СНСД.

Након избора Митровић се учланио у СНС, гдје је експресно изабран за предсједника, од стране чланства главног одбора које је нетом прије тога поднијело оставке.  0 КОМЕНТАРА

  1. Кад ће прорадити „Нови извор“ а хаџија, кад ће бити коначно исплаћене оне плате оним јадницима што су „гинули“ за цреповима и блоковима да би ти могао купити гласове од Челопека до Шепка.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *