Гризлов Мекејну: Ти си мартовски зека

Предсједавајући руске државне Думе Борис Гризлов упоредио је данас америчког сенатора Џона Мекејна са „мартовским зецом“ из књиге за дјецу „Алиса у Земљи чуда“ након што је амерички политичар предвидио „арапско прољеће“ у Русији. "Мекејн ме све више подсјећа на кукавичког мартовског зеца. Већ је децембар а он још мисли на прољеће", рекао је Гризлов. […]

уторак, децембар 6, 2011 / 18:19

Предсједавајући руске државне Думе Борис Гризлов упоредио је данас америчког сенатора Џона Мекејна са „мартовским зецом“ из књиге за дјецу „Алиса у Земљи чуда“ након што је амерички политичар предвидио „арапско прољеће“ у Русији.

"Мекејн ме све више подсјећа на кукавичког мартовског зеца. Већ је децембар а он још мисли на прољеће", рекао је Гризлов.

Нешто раније је Мекејн, који је познат по својим критикама Русије, навео у својој поруци на друшвеној интернет страници "Твитер": "Драги Владе, (Владимир Путин), арапско прољеће стиже и у твој крај".

Сенатор је при том додао и лин ка чланку "Вол стрит журнала" у којем се наводе "распрострањени докази о преварама на недавно одржаним парламентарним изборима у Русији."

На парламентарним изборима, који су одржани 4. децембра у Русији, умањена је парламентарна већина странке премијера Влаидмира Путина, а гласање је обиљежено оптужбама о нерегуларностима.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *