Град обезбиједио новац, Борац у квалификацијама за ЛШ

Град Бањалука обезбиједиће 25.000 евра за депозит који Рукометни клуб “Борац” треба да уплати Европској рукометној федерацији да би учествовао у квалификацијама за Лигу шампиона, рекао је градоначелник Слободан Гаврановић. Гаврановић је у разговору са челницима клуба обећао да ће “Борац” играти у квалификацијама за Лигу шампиона. Он је нагласио да је Рукометни клуб “Борац” […]

петак, јун 14, 2013 / 14:51

Град Бањалука обезбиједиће 25.000 евра за депозит који Рукометни клуб “Борац” треба да уплати Европској рукометној федерацији да би учествовао у квалификацијама за Лигу шампиона, рекао је градоначелник Слободан Гаврановић.

Гаврановић је у разговору са челницима клуба обећао да ће “Борац” играти у квалификацијама за Лигу шампиона.

Он је нагласио да је Рукометни клуб “Борац” ове године освојио три трофеја и да би и остали сегменти друштва требало да му помогну, прије свих ресорно министарство и спонзори клуба.

“Ако наши клубови на терену обезбиједе позицију која води у Европу, онда сви треба да им помогнемо. У супротном, доћи ће до смањења мотива за такмичење, а самим тим и резултати ће бити лошији”, сматра Гаврановић.

Он је додао да ће се, осим редовних средстава за такмичење спортских клубова у буџету града, настојати обезбиједити и подршка за наступ на европској сцени.

Предсједник Рукометног клуба “Борац” Игор Бабић захвалио је градоначелнику и граду на подршци, те изразио задовољство због чињенице што ће и ове године играти на европској сцени.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *