Говедарица звао Косовску Митровицу да честита

Предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица је у телефонском разговору честитао Горану Ракићу избор за градоначелника Косовске Митровице и убједљиву изборну побједу Српске листе у општинама са већинским српским становништвом на локалним изборима који су јуче одржани на Косову и Метохији.

понедељак, октобар 23, 2017 / 13:58

У телефонском разговору Говедарица је поручио Ракићу да истраје у својој политичкој борби у заштити интереса српског народа у Косовској Митровици али и на Косову и Метохији. Говедарица је истакао значај апсолутне побједе Српске листе на јуче одржаним локалним изборима на Косову, нагласивши да српски народ мора да има своје изабране представнике како би био у стању да заштити српске националне интересе.

Ракић се захвалио Говедарици на интересовању које је показао за тренутну политичку ситуацију на Косову и Метохији те је нагласио да ће заједно са својим политичким саборцима окупљеним око Српске листе истрајати у политичкој борби за равноправност и заштиту интереса српског народа на Косову и Метохији.

Говедарица и Ракић су се сложили да нико не може схватити колико је данас тежак положај Срба на Косову и Метохији као што то могу Срби који живе у Републици Српској јер су у једном историјском тренутку у Босни и Херцеговини били мајоризовани и били принуђени да се боре за заштиту својих политичких и националних права.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *