Глуви телефони и састанак у Клашницама

По свему судећи, састанка лидера СНСД-а Милорада Додика и ХДЗ-а БиХ Драгана Човића у Клашницима код Бањалуке није ни било, jaвла је синоћ касно РТРС. Предсједник ХДЗ-а Драган Човић дошао је у ресторан у Клашницама у полицијској пратњи, али га је, након десет минута, напустио. Окупљеним новинарима није се обратио. Наводно, лидер СНСД-а Милорад Додик […]

среда, октобар 17, 2012 / 09:30

По свему судећи, састанка лидера СНСД-а Милорада Додика и ХДЗ-а БиХ Драгана Човића у Клашницима код Бањалуке није ни било, jaвла је синоћ касно РТРС.

Предсједник ХДЗ-а Драган Човић дошао је у ресторан у Клашницама у полицијској пратњи, али га је, након десет минута, напустио. Окупљеним новинарима није се обратио.

Наводно, лидер СНСД-а Милорад Додик састао се данас са предсједником СДА Сулејманом Тихићем. Оно што је познато, након јучерашњег разговора са лидером СДП-а Златком Лагумџијом, Човић се данас јуче са предсједником СББ-а Фахрудином Радончићем.

Позвали су предсједника Федерације Живка Будимира да поднесе оставку, јер је, кажу, најодговорнији за њено нефункционисање. Човић је поново избјегао одговор да ли ће гласати за смјене Златка Лагумџије и Дениса Бећировића.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *