Гаврановић: Залагаћу се за подршку успјешним предузећима

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Слободан Гаврановић залагаће се за подршку успјешним предузећима у граду, посебно у сегменту развоја, као и за праћење њихових пројеката. Гаврановић је током посјете бањалучкој информатичкој компанији „Ланако“ рекао да у Бањалуци има много успјешних предузећа и да она морају имати комуникацију са институцијама града. Он је додао да је […]

четвртак, октобар 4, 2012 / 07:30

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Слободан Гаврановић залагаће се за подршку успјешним предузећима у граду, посебно у сегменту развоја, као и за праћење њихових пројеката.

Гаврановић је током посјете бањалучкој информатичкој компанији „Ланако“ рекао да у Бањалуци има много успјешних предузећа и да она морају имати комуникацију са институцијама града.

Он је додао да је ова компанија без конкуренције у области информационих технологија на простору БиХ и да је радила пројекат увезивања матичних књига у јединствену евиденцију, као и низ пројеката са републичким и институцијама БиХ.

Гаврановић је изразио задовољство чињеницом да ова компанија има стални тренд развоја, нагласивши да ће након обезбјеђења новог пословног простора у оквиру круга фабрике „Инцел“ запослити нових 400 радника.

Према његовим ријечима, ова компанија води социјално одговорну политику према радницима, нарочито према трудницама које се стимулишу.

Директор „Ланака“ Небојша Нинић рекао је да ова компанија тренутно запошљава 204 радника, од којих је 80 одсто са високом стручном спремом, док се за наредни период планира запошљавање нових 400 високо образованих младих људи.0 КОМЕНТАРА

 1. „Највриједније што смо учинили да смо заједнио са вама вратили достојанство Републици Српској и српском народу. Републику Српску више нико не може да избрише“, рекао је вечерас предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик.

  Предсједник Додик је истакао да је СНСД увијек био и остао уз народ.

  „СНСД је увијек био и остао уз народ. Борили смо се и борићемо се за стабилну и нормалну Републику Српску и за сваког њеног грађанина. Преузели смо Републику Српску у тешким временима када је била пред политичким и економским колапсом. Имали смо јединство и снагу и знали смо како је треба стабилизовати, сачувати и развијати. Ваш глас и ваша подршка су нам основни мотив и орјентир у раду. Ми смо јаки онолико колико имамо ваших гласова, онолико колика је ваша подршка. У периоду глобалне економске кризе појединци виде само оно што није утрађено и чега нема. Пред вама смо чиста образа и слободно могу рећи, урадили смо све што смо обећали и у постојећој политичко економској, регионалној, европској и свјетској констелацији односа и није се могло више“, рекао је предсједник на завршној трибини наше странке на Тргу Крајине у Бањалуци.

  Предсједник Милорад Додик је нагласио да војска БиХ мора бити укинута, а новац враћен народу.

  „Свједоци сте многих неправди и нелогичности, а једна од њих је војска БиХ која је до сада потрошила 2,2 милијарде марака. Та и таква војска мора бити укинута, а новац који је потрошен низашто и ни на шта враћен народу. Ово су локални избори, али су јако важни и они ће одредити глобални ток политике овдје у Републици Српској и БиХ. Само наша снага и наше једнство могу да спријече реозију и дестабилизацију Републике Српске. Ви и ми смо једно, то је узајамна прича и узајамно давање и вјерујем у вас да нам вјерујете. Не молим вас за гласове, јер ваш глас је подршка Републици Српској и вашем бољем животу“, истакао је Додик.

  Предсједник СНСД-а је поновио да се политичари мјере само по ономе што остављају иза себе, а иза СНСД-а су успјеси и дјела

  „Политичари се мјере само по томе шта оставе иза себе. Иза СНСД-а овдје у Бањалуци, широм Републике Српске и у три општине у ФБиХ су огромни успјеси и дјела. Питам вас шта су наши политички противници оставили иза себе! Драган Чавић и Младен Иванић су били предсједник и премијер Републике Српске више година, а у Бањалуци нису урадили ништа. Питам се колико пута треба да побиједимо неке да одустану. Они су мањина и слободно могу рећи да они нису Бањалука. Бањалука је оно што сте ви и ви сте већина“, закључио је Милорад Додик.

  Предсједник ја рекао да не смијемо да станемо, да морамо ићи даље и наставити да се боримо за Републику Српску

  „СНСД има визију Републике Српске и ви не смијете изгубити повјерење у нас као ни у Републику Српску. Република Српска је брана нашег опстанка и сигурност за добар и квалитетан живот. Нашим политичким противницима поручујем да и у будућности, послије седмог октобра гледају како ми радимо и градимо. Република Српска је до нашег доласка изгубила 53 функције и била је слободно се може рећи драгстор за странце који су долазили у Републику Српску и узимали једну по једну њену надлежност и преносили је у Сарајево. Тако су настале 83 институције БиХ мимо Устава, а све је то дозволио СДС и ПДП. СНСД је странка која има карактер, а само они који имају карактер могу одбранити свој народ и своју републику. СНСД је најбољи избор, ми не смијемо да станемо, морамо да идемо даље, јер ако станемо, тада и паднемо. Бањалука и Република Српска, увјерен сам да знају и да хоће да подрже канидате СНСД-а. Наставићемо и послије седмог октобра да се боримо за Републику Српаку и изграђујемо њене општине и градове. Увјерен сам у нашу сигурну и велику побједу семога октобра“, закључио је предсједник Савеза независних социјалдемократа пред 20 хиљада грађана.

  На завршној трибини представљени су кандидати за начелнике општина и градоначелнике из Републике Српске и ФБиХ и изборни програм, а говорио је и кандидат за градоначелника Бањалуке Слободан Гаврановић.

  Гаврановић је истакао да је СНСД уредио и развио Бањалуку и да ће то и наставити да ради.

  „СНСД је за протеклих 12 година уредио и развио Бањалуку и оде ње створио добро мјесто за живот. Послије седмог октобра настављамо даље да заједно са вама градимо и развијамо овај град. Предстоје нам бројни пројекти, али издвојићу само један, а то је изградња централног великог градског трга. Ви заслужујете да имате једно такво мјесто. СНСД је странка која има одговорност и жели да ради, а не да влада. Отворићемо нова радна мјеста и подићи квалитет живота“, рекао је Гаврановић.

 2. Друже или сестро Марио, напиши нешто из своје главице љуби те брат, поштовас идеје да БАЊАЛИУКА БУДЕ БОЉА.
  Мени није јасно што ће Вам И ОТКУД тај сатанизам ..дА бАЊАЛУКА БУДЕ ГОРА.
  Да вам Међународна захедница није давала неке витамине.

 3. David,

  Gospodine nemoj te tako jako na njih, razbježali su se u mišije rupe.
  poslije debakla koji će doživjeti na ovim iznorima.
  Idu vanredni izbori i u SNSDu da se vidi ko je bio kriv..
  za
  bajate parole
  bajate ljude
  za prevelke troškove na šatorisanje
  loš ekonomski program Marinka Rokvića itd

 4. KADA VI U OPŠTINAMA,VLADAMA,SKUPŠTINAMA I NA DRUGIM MJESTIMA U DRŽAVI NA KOJOJ SE ODLUČUJE O USPJEŠNOM PRIVRJEĐIVANJU BAR DJEIĆ OVIH MJERA KOJE SU NABROJANE, USVOJILI IMALI BI KORISTI I OPŠTINA I NAROD. ALI NEVJERUJEM JER OVAJ PREDIZBORNI CIRKUS SE SINOĆ U BANJA LUCI ZAVRŠI VELIKIM VATROMETOM I HVALA BOGU DA JE TAKO. A ŠTA NAROD ČU OD SVIH KANDIDATA?NIŠTA SEM ONOGA ŠTO SVAKI ČOVIJEK ZNA ŠTA NAM TREBA I FALI DA SE URADI. HOĆE LI TO URADITI I KAKO?NARAVNO DA NEĆE.NEMAJU PARA I MOGUĆNOSTI DA DJELE PARE KAKO SU OBEČALI.ČIM ĆE PUNITI KASU GRADA?PA NOVIM NAMETIMA NARODU.SVE JE JEDNA OBIČNA LAŽ I PREVARA.MOŽETE ME KRITIKOVATI I PIŠITE ŠTA HOĆETE ALI VRIJEME ĆE POKAZATI DA SAM BIO U PRAVU. DAJ BOŽE DA GRIJEŠIM.SRPSKE VILE DO VILE SE IZGRADIŠE,ČOKORA SE PREPORODIŠE,KRUPE IZNIKOŠE,TRAPISTI SU U IZGRADNJI(min.Kovaćević pionirski posao započeo)SAD ĆE I OSTALI U IZGRADNJU.I SVI SU ISTI.U OVOJ GOVNARSKOJ KAMPANJI NARODU NAJVIŠE OBEĆAŠE IZGRADNJU KANALIZACIJA(valjda da ta njihova sranja predizborna što prije odnese da narod do idućih izbora zaboravi na njihova obećanja pa da krenu sa istom pričom za dvije god.)Svi oni znaju šta treba da se uradi za BOLJU,POZITIVNIJU BANJA LUKU DA BI SE IZGRADILA SRPSKA KUĆA DO KUĆE ali nemaju para ni ideja kako da to urade već samo da ovom narodu povećaju poreze i namete.Očekujte ta povećanja vrlo brzo.

 5. Још прије 2.400 година је Аристорел је написао : Власт је добра ако ради у општем нтересу, а лоша ако ради у личном интересу.
  Очигледно вријеме је учинило своје-
  владајућа структура нија одолила, да сакупљени мед лизне па онда по коју теглу сени, па онда по буренце…
  И тако неки црвени су позеленили од криминалне патине.
  Имају ваљда и неки закони, прорадиће и судови а ту су и затвори.
  САД су симбол западне демократије па имају затворе и пуно је оних који су се огрешили ..и крали из пореѕа.

  Аристотел је такође написао: Борба уа освајање и одржавање положаја, често демократију своди на демагогијуи манипулацију.
  Очигледно је да су грађани Бањалуке то увидјели и сутра НАЈВЈЕРОВАТНИЈЕ предстоје велике ПРОМЈЕНЕ.

 6. Hahhaah bravo immortal.

  Realno vremena su teška ali vlast radi sve da pobojša stanje. Bila je goljotina propisa i to je nama preduzetnicima strašno pomoglo ali treba raditi i dalje.

 7. Хехехехе…кад би само набројао бар једно „успјешно“ предузеће, које је преживјело пљачку снсд-а у протеклих 14 година!?B-)

 8. гАВРО БИ СЕ ЈОШ 4 ГОДИНЕ ЗАЛАГАО, А ДР НЕНАД ПЛАНИРА ОЗБИЛЈНО ДА ПОКРЕНЕ ВИШЕ ФАБРИКА И ПОСЛА.
  Боља бањалука не може да буде од исте стар приче.

 9. Pa ni jedno nije ni stiglo do snsd-a kad ih je prvo u ratu pljačko SDS a onda u privatizaciji ih dotukao PDP.

  SNSD je više firmi doveo u RS iz hrvatske i srbije nego što su ih SDS i PDP pomogli u RS.

 10. Gledam tako TV program, i nabasam na reklamu za izbore. Sve i da hoću, ne mogu da je propustim. O čemu se radi? Pa, kao neki mladi likovi te pozivaju da se uključiš. U šta, pitam se, u struju? Da, u struju. Dobro, ne baš u onu električnu, ali u neku tamo struju. Jer i ako govorimo o vodenoj, ako plivaš suprotno od struje, nećeš daleko dogurati. Onda, o kojoj struji mi to zapravo pričamo?

  Pa o političkoj, izborna je godina, zar ne?

  Kakva je to onda struja? To je ona monopolistička, kao ona iz eletrodistribucije, jedna jedina. Opet nije jasno šta je pisac htio da kaže, kao i više puta do sada. Pa, ne mora baš sve svakome da bude jasno – onaj kome su moja zapažanja nekad indirektno upućena, razumjeće, a ostali neka se malo potrude, ne mora baš sve da im se servira, jer ih serviranje pretvara u zombije, kojima se lako manipuliše. Pa ako su radi biti predmet manipulacije – bujrum.

  Dakle, hajde da damo neko viđenje te struje, kakvo god ono bilo. Šta je to što dominira na, čini se ne našem, sadašnjem političkom kursu? Pa social-demokratija. I ovde i tamo. Sa kim oni rade i vješto manipulišu da dođu do njihovih ciljeva? S nazovi nacionalnim, a neko će reći i nacionalističkim strankama. Gdje su one sada? Pa na margini, uzmu se kad treba i odbace isto kad treba. I one to znaju. I ne bune se.

  Gdje su tu narodne stranke, pa i ove pomenute nesretne nacionalne? Zapravo ih i nema, bar ne u ovom entitetu, u izvornom obliku kako se predstavljaju. Zašto ih nema? Pa jer imamo tri naroda. Opet nije jasno? Nema ih, jer im nije dat prostor za djelovanje, jer nije cilj da imamo tri naroda nego jedan. Prosto, zar ne? Šta da zaključimo? Ili je sve dovoljno jasno, da zaključak ne treba ni pisati? No, sa druge strane gledajući, možda je to što rade sa nama i jedino dobro rješenje, ali je promovisano nekako prećutno, ispod žita, tajnovito. Ono se nekako nameće. A sa treće strane, znamo ako su do sada prolazila nametnuta rješenja. Pućiće tikva, kad-tad, bojim se.

  Dakle: Nisu ti dali ništa sem jedne opcije koju ćes da biraš, što znači da od tebe očekuju da se kao zombi priključiš i podržiš tu jednu jedinu opciju koja dominira posljednjih godina.

  Opet nije jasno? Pa kad porasteš, kaz’će ti se samo, Ali će tad biti kasno. Jer ćeš tad već biti u nekom tamo Digistanu, braneći nečije tuđe strateške interese i uvodeći demokratiju, istu onu koju su tebi uveli. Jednopartijsku i jednoumnu. Onu demokratiju koja će otvoriti prostor za robu sa sve jednog njihovog tržista, sem domaćeg, jer ono neće ni postojati, jer neće ni biti uslova za njegov razvoj. Plaćaće digistanci uskoro tuđu skupu električnu energiju sa svojih rijeka da se ogriju, jer ni ono malo njihovih šuma nisu čuvali. Ješće skupo plaćenu zamrznutu govedinu iz neke tamo zemlje, jer svoja goveda nisu gajili i domaćim kukuruzom hranili. I tako redom.

  Ma, samo se ti uključi. Ali probaj da to uradiš i mentalno, a ne samo fizički, kako se od tebe zahtjeva.

 11. Politička ambicija jednog poluintelektualca zapravo i nije politička. Ona se sastoji samo u tome da se čovek kroz politiku obogati i da se na visokim položajima progospodi. On ne zna ni za kakve više i opšte ciljeve… On uopšte ne razume i ne ceni duhovne vrednosti jer, pored školskog obrazovanja, nema kulturnih i moralnih kvaliteta… Školska diploma, kao ulaznica u krug inteligencije, dala mu je preterano mišljenje o sebi samom. U društvenoj utakmici, taj diplomirani primitivac bori se bez skrupula… On potiskuje suparnike nemilosrdno, kao da nisu živa bića, nego materijalne prepone.Oni ne shvataju politiku kao službu, već kao priliku za samoisticanje… Ta njihova ambicija, neobuzdana i u praznom govoru rasplinuta, bila je glavni uzrok nedaća našeg naroda… Politički obrazac u Srba ima dosta nedostataka koji se ogledaju u familijarnosti i isuviše personalizovanim odnosima ljudi na vlasti, kumstvu i ličnim odnosima u strankama, stalnom isticanju prava a izbegavanju dužnosti prema sebi i drugima…

 12. Sačiniti listu deset najbogatijih poduzetnika u bilo kojoj zapadnoj zemlji bio bi posao od sat ili dva vremena. Bilo bi, naime, dovoljno pogledati berzanske izvještaje, uporediti podatke poreske uprave i posao bi bio okončan. Ali, praviti listu najbogatijih poduzetnika u BiH, državi u kojoj tek svaka hiljadita kompanija ima izlistane dionice na berzi, u kojoj se poreske prijave friziraju ili se kriju ili se čak i ne podnose predstavlja pravu frustraciju.
  Zbog svega navedenog Asim Metiljević, novinar Slobodne Bosne kaže kako je podatake američkog portala o multimilijunašima u BiH zapravo teško potvrditi
  “Moji podaci govore o jednom dubokom dužničkom ropstvu velikog broja privrednika. Mi imamo jako malo milionera koji su u stanju da imaju čisti, neopterećeni kapital.“
  Iako podvlači kako svi bogataši u BiH nisu tajkuni, Metiljević upozorava da je iluzorno vjerovati da se bogatstvo može steći bez usluga političarima i ljudima na vlasti.
  „Mi sada imamo na lokalnim izborima 30.000 ljudi koji se biraju. Među njima je ogroman broj privrednika koji naprosto traže pribježište u politici. Ljudi su svjesni naravno da je država najveći poslodavac.“
  Hoće li ikada postojati mogućnost utvrđivanja stvarne vrijednosti imovine bh poduzetnika? Ekonomski analitičar Vjeksolav Domljan upozorava da da je osnovni problem nepostojanje zakona u utvrđivanju porijekla imovine
  “Kod nas nije sramno biti bogat. Kod nas je sramno biti pošten. I ne može se osigurati to da čovjek svojim poštenim radom osigura pristojan dohodak i da bude pripadnik srednje klase kao što je to normalno u suvremenim društvima, posebice suvremenim evropskim društvima. Vlastodršcima nije u interesu da se uvodi vladavina prava, jer im je to omča o vratu. Ovdje vrijedi ona prva tranzicijska, kako kaže Francis Fukuyama, kad čovjek dođe na vlast prva zadaća mu je da krade za obitelj, jer ako ne krade od države krade od obitelji.“

 13. Mozete vi pisati sta god hocete i pljuvati koliko god hocete. Od sutra Slobodan Gavranovic je GRADONACELNIK Banjaluke. I to zato sto je najbolji. I to zato sto je moralan i strucan covjek koji ima ovakvu biografiju:
  Rođen sam 01.09.1950. godine, u zemlji koje više nema, od oca Ljubana i majke Bosiljke – Bose, kojih više nema, u mjestu koje se nekad zvalo Bosanski Novi, a sada Novi Grad.
  Život je htio da od samog rođenja, te iste 1950. godine, živim u Banja Luci, u Republici Srpskoj, koje će, u to sam potpuno siguran, živjeti vječno.
  Odrastao sam na Mejdanu, sada Obilićevu. Živio sam u zgradi na samoj obali Vrbasa, prekrasne rijeke koja nam je izgledala tako opasna i hirovita dok smo se kao klinci učili plivati i dajak gurati uz njegove bukove. Družio sam se sa mnogim meni i danas dragim prijateljima, a najčešće sa Slobom zvani Crni, Panom, Dragom – Frajom, Beskom, Zoranom – Zokom zvanim Puran. Često smo vrijeme provodili i sa nešto starijim, kao što su Dobrivoje Sabljić – Majne, Brane Krivokuća, i mnogim drugim čija je imena poznati publicista i novinar Tomo Marić zabilježio u svojoj knjizi „Banjalučke priče“. U Banja Luku i Vrbas smo bili zaljubljeni i neizmjerno sam zahvalan našem Miri Janjaninu što je Banja Luci i nama podario prekrasnu pjesmu „Ovo je moj grad“.
  U Banja Luci sam odrastao, školovao sam se, stekao veliki broj prijatelja, zaposlio se i stekao porodicu. Imam suprugu, dva sina i mnogobrojnu porodicu koju neizmjerno cijenim i volim. U ovom gradu žive moji sinovi i njihovi sinovi i kćeri.
  U radnoj karijeri obavljao sam brojne poslove razne prirode u organima Gradske uprave, Kliničkom centru Banja Luka, Ministarstvu unutrašnjih poslova i Ministarstvu odbrane bivše SR BiH. Više puta imenovan sam na značajne i odgovorne poslove, kao što su sekretar Sekretarijata za inspekcijske poslove i sekretar Sekretarijata za odbranu u gradskim organima, pomoćnik direktora Kliničkog centra Banjaluka za nemedicinska pitanja, načelnik Službe za sprečavanje i suzbijanje kriminaliteta i rukovodilac Službe za suzbijanje privrednog kriminaliteta u bivšem CSB Banja Luka.
  Politički sam angažovan u Savezu nezavisnih socijal demokrata – SNSD „Milorad Dodik“ i predsjednik sam Gradskog odbora SNSD-a u Banja Luci, član Izvršnog i Glavnog odbora stranke. Biran sam četiri puta za odbornika u Skupštini Grada, a na opštim izborima 2010. godine i za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ali sam taj mandat vratio i ostao na dužnosti odbornika u Skupštini Grada i predsjednika Skupštine i tu dužnost i danas obavljam.

 14. ninabanjaluka

  Драга нинице па ти опе и овде „copy paste“

  Кодвас све у том стилу стари слогани, КУЋА ДО КУЋЕ
  стари програми
  Стари људи

  А иде ново вријеме!
  Ако ниси гласала драга Нина ,,РАЗМИСЛИ !

 15. mico
  И за Вас важи ако нисте гласали Размислите брзо, сутра је касно.
  И немојте рећи да Вас Давид није упозорио.

 16. „U radnoj karijeri obavljao sam brojne poslove razne prirode u organima Gradske uprave, Kliničkom centru Banja Luka, Ministarstvu unutrašnjih poslova i Ministarstvu odbrane bivše SR BiH. Više puta imenovan sam na značajne i odgovorne poslove, kao što su sekretar Sekretarijata za inspekcijske poslove i sekretar Sekretarijata za odbranu u gradskim organima, pomoćnik direktora Kliničkog centra Banjaluka za nemedicinska pitanja, načelnik Službe za sprečavanje i suzbijanje kriminaliteta i rukovodilac Službe za suzbijanje privrednog kriminaliteta u bivšem CSB Banja Luka.!“

  Једном ријечју био сам УДБАШ. Моји синови ће истим стопама. Бити господар ЖИВОТА и СМРТИ је једино што ЗНАМ. Хиљаде младих живота сам уништио својом НЕСПОСОБНОШЋУ, поданичком политиком. За вријеме МОГ мандата Фруктона је престала да постоји, једнако као и ЈЕЛШИНГРАД, МЉЕКАРА! Живот ми је прошао у загорчавању судбина другим људима, помагао сам само оним ПРОВЈЕРЕНИМ дупелизцима, као и онима које су ми партијски шефови слали. Иако сам ТЕШКО БОЛЕСТАН, не дам фотељу неком МЛАЂЕМ, и СПОСОБНИЈЕМ од мене, јер остало је још много тога да ДОКУСУРИМ, нпр. Бебе НЕМАЈУ право да живе осим ако нису из наше породице СНСД-а!

  ГЛАСАЈТЕ ЗА МЕНЕ, ЈА САМ ПРОВЈЕРЕН. Вјерно служим РЕЖИМИМА, јер само то ЗНАМ.

  Ваш ГАВРАН

 17. Hahaha buddha koja je ovo glupost? Pa covjek je transparentno stitio zakon i drzavu i primao za to platu. A sta cemo sa malim, dobrovoljnim Udbaskim dousnicima? Kada je unisten Jelsingrad i Fruktona? Pa za doba Vlade Mladena Ivanica? Kakve veze grad Banjaluka ima sa tim firmama koje je privatizovala i dokusurila Vlada RS!!!!
  I ova izlizana floskula REZIM. Pa REZIM je nametnut, a ovdje na vlasti su izabrani zvanicnici. Ne bira narod valjda REZIM!!!
  A najpoganija ti je ova o teskoj bolesti. Jesi li ti taj kojeg je Cavic jutros slao da u crnoj majici kupuje vijence po gradu jer je Gavranovic navodno mrtav sto ce navodno SNSD da krije do sutra ujutro. Cime se sluzite jadni ste i bijedni i hocete da Banjaluke vama dodje u ruke. SRAMOTE JEDNE!!!!!!!!!!!!!!

 18. sonjaS

  Баш се нашао ко ће рећи „чиме се ви служите“ хахаха

  Шаљете ноћас људима поруку наводног ријасета исламске зајендице којом захваљујете Чавићу. То буди инат у људима и баш сада иду да гласају за Чавића, вама у инат.

  А Гаврановић? http://www.youtube.com/watch?v=zs7AhKrfChk

 19. Сад можете писати шта хоћете.
  Бањалука жели и биће боља.
  Ако не будете задовољни има Сјеверна Кореја.
  Тамо је власт црвена, приватизована и не смије се нико други мјешати у државне послове па ни бирати.

 20. sonjaS, 07.10.2012. 13:23:11 [53418]

  „I ova izlizana floskula REZIM. Pa REZIM je nametnut, a ovdje na vlasti su izabrani zvanicnici. Ne bira narod valjda REZIM!!!
  A najpoganija ti je ova o teskoj bolesti.“

  Наметнут од стране кога? Од званичника који мисле да су богом дати! Мени је мука од биједних полтрончића попут тебе. Због таквих као што си ти ЈА НЕМАМ ПОСЛА, а све под патронатом Гаврановића и амином Додика! Ви требате мене у ГУЗИЦУ да љубите, биједни дорадници!

  О поганости толико!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *