Гаврановић: Тужићемо Аутопревоз

Градоначелник Бање Луке Слободан Гаврановић изјавио је данас да ће бити покренута власничка тужба против бањалучког предузећа „Аутопревоз“. Поједини медији су објавили да је "Аутопревоз" продао шест парцела на старој аутобуској станици у центру Бање Луке величине око 4,5 дунума фирми "Бево рил естејт"  из Бање Луке, иако судски спор за то земљиште између града […]

четвртак, април 25, 2013 / 17:11

Градоначелник Бање Луке Слободан Гаврановић изјавио је данас да ће бити покренута власничка тужба против бањалучког предузећа „Аутопревоз“.

Поједини медији су објавили да је "Аутопревоз" продао шест парцела на старој аутобуској станици у центру Бање Луке величине око 4,5 дунума фирми "Бево рил естејт"  из Бање Луке, иако судски спор за то земљиште између града и овог предузећа и даље траје.
Гаврановић је рекао новинарима да је град затражио да се тужба одмах забиљежи и донесе привремена мјера, како би се спријечиле даље трансакције.

"Имамо обимну документацију коју смо предали Правобранилаштву које је сада на потезу и припрема тужбу. Тужбени захтјев смо заједно форулисали и надам се да ћемо тај спор и добити", навео је Гаврановић.

Он је нагласио да је ријеч о документацији која апсолутно иде у прилог тврдњама града.

"То су снажни аргументи и документи. Постоји примјерак уговора који јасно говори шта су обавезе и једне и друге стране у том поступку", навео је Гаврановић.

 0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *