Фикрету Абдићу у Хрватској забрањено политичко дjеловање

Жупанијски суд у Ријеци забранио је политичко дjеловање и напуштање Хрватске дугогодишњем челнику „Агрокомерца” Фикрету Абдићу који је у марту пуштен на условну слободу пошто је одслужио двије трећине 15-тогодишње затворске казне због ратног злочина у БиХ, јавили су данас хрватски медији. На основу писма Удружења логораша Велике Кладуше, судија ријечког Жупанијског суда Лорета Сршен […]

четвртак, октобар 11, 2012 / 09:19

Жупанијски суд у Ријеци забранио је политичко дjеловање и напуштање Хрватске дугогодишњем челнику „Агрокомерца” Фикрету Абдићу који је у марту пуштен на условну слободу пошто је одслужио двије трећине 15-тогодишње затворске казне због ратног злочина у БиХ, јавили су данас хрватски медији.

На основу писма Удружења логораша Велике Кладуше, судија ријечког Жупанијског суда Лорета Сршен донијела је, како пише Нови лист на свом порталу, рјешење којим се Адбићу забрањује политичко дјеловање.

Такође је повучено раније одобрење којим је Абдићу омогућено напуштање Хрватске, односно наложено му је да за напуштање земље убудуће мора да тражи сагласност суда.0 КОМЕНТАРА

  1. Ово свједочи да исте снаге које су га затвориле и разориле Агрокомерц и данас држе позиције моћи. Баби капа доле за снагу и издржљивост.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *