ФБиХ: Радом за бољитак сад желе у опозицију

Народна странка „Радом за бољитак“ на нивоу БиХ не жели да учествује у коалицији са онима који су срушили закон о заштити домаће производње и који су опструисали формирање власти у Федерацији БиХ /ФБиХ/, рекао је предсједник ове странке Младен Иванковић Лијановић. Он је након сједнице Предсједништва странке рекао да се "морају етикетирати одговорни за […]

субота, децембар 17, 2011 / 19:49

Народна странка „Радом за бољитак“ на нивоу БиХ не жели да учествује у коалицији са онима који су срушили закон о заштити домаће производње и који су опструисали формирање власти у Федерацији БиХ /ФБиХ/, рекао је предсједник ове странке Младен Иванковић Лијановић.

Он је након сједнице Предсједништва странке рекао да се "морају етикетирати одговорни за катастрофално стање у БиХ", као и да су "фотељашки интереси појединих странака довели до тога да је БиХ на самом дну свих свјетских статистика".

Према његовим ријечима, Предсједништво Народне странке "Радом за бољитак" сматра да буџет ФБиХ треба да буде донесен до краја ове године, саопштено је из ове странке.

"Врло тешко ћемо подржати свако даље задужење у буџету које се тиче потрошње. Задужења су оправдана уколико се усмјеравају у подстицање производње, стварање нових радних мјеста и смањења незапослености. Буџет мора бити и социјалан и праведан", рекао је Иванковић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *