Енглеска: Превише ружну дјевојку сахранио живу, она се извукла

Марћин Капшак (25) из Хадерсфилда, у Енглеској, направио је монструозан план да би се отарасио своје дјевојке Михелине Левандовске, са којом има трогодишњег сина и која му је досадила јер није била довољно лијепа за његов укус. Пошто је сина одвео код баке, младић је позвао свог друга Патрика Бориса да спроведу план у дјело. […]

уторак, децембар 6, 2011 / 23:52

Марћин Капшак (25) из Хадерсфилда, у Енглеској, направио је монструозан план да би се отарасио своје дјевојке Михелине Левандовске, са којом има трогодишњег сина и која му је досадила јер није била довољно лијепа за његов укус.

Пошто је сина одвео код баке, младић је позвао свог друга Патрика Бориса да спроведу план у дјело.

Пошто је Левандовску, с којом се прије неколико година доселио из Пољске, онеспособио ударом 300.000 волти из електрошок пиштоља у потиљак, везали су је љепљивом траком и запушили јој уста. Стрпали су је у картонску кутију висине 50 центиметара и колима одвезли у оближњи шумарак.

Када су ископали рупу, затрпали су кутију земљом која је запушила отворе за ваздух. Да би били потпуно сигурни да Левандовска неће побјећи, преко хумке су ставили грану тешку око 40 килограма.

Затим су се одвезли до банкомата и са њеног рачуна подигли 500 фунти.

Оно на шта нису рачунали је да је Левандовска (27) још жива! Ћутала је све док није била сигурна да су отишли, а тада је црпећи последње атоме снаге, копајући ноктима успјела да се извуче из свог несуђеног гроба.

Исте ноћи, полиција је ухапсила двојицу осумњичених у Борисовој кући у Хадерсфилду, пошто их је сигурносна камера снимила док су подизали новац. Обојица су признали умијешаност, али тврде да им није била намјера да убију Левандовску.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *