Емели Санде оборила рекорд Битлса стар 50 година

Британска пјевачица Емели Санде је својим деби албумом Our Version of Events успјела да обори рекорд који су педесет година уназад држали легендарни Битлси. Тај албум, објављен у фебруару прошле године, провео је 63 недеље заредом међу топ 10 на британској листи албума, чиме је оборио претходни рекорд од 62 седмице који су Битлси поставили […]

уторак, април 30, 2013 / 08:17

Британска пјевачица Емели Санде је својим деби албумом Our Version of Events успјела да обори рекорд који су педесет година уназад држали легендарни Битлси.

Тај албум, објављен у фебруару прошле године, провео је 63 недеље заредом међу топ 10 на британској листи албума, чиме је оборио претходни рекорд од 62 седмице који су Битлси поставили 1964. са албумом „Please, please me”.

Према писању музичког магазина НМЕ, „Our Version of Events”, који је са два милиона примјерака био најпродаванији албум прошле године у Великој Британији, испред Аделе, Еда Ширана, Лане Дел Реј и групе Уан Дирекшон, тренутно се налази на петом мјесту британске листе албума. Претходно је на првом мјесту провео 10 недеља.

„Немам ријечи, то је нешто очему нисам ни сањала. Срећна сам да је толико пуно људи себе пронашло у мојим пјесмама”, казала је Санде.

Популарна пјевачица је недавно издала сингл „Here it Comes” који је снимила за потребе филма „Транс” Денија Бојла.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *