Џуд Ло у новој Ани Карењини

Енглески режисер Џо Рајт, најпознатији по филмовима „Гордост и предрасуда” и „Покајање”, спрема нову верзију „Ане Карењине”, објавио је данас британски часопис Емпајер. Рајт је почео преговоре са Џудом Лоом и Ароном Џонсоном ("Фајтер") који би били партнери Кири Најтли коју је већ ангажовао за трагичну хероину Лава Толстоја, растрзане између брака без љубави и […]

субота, март 19, 2011 / 13:11

Енглески режисер Џо Рајт, најпознатији по филмовима „Гордост и предрасуда” и „Покајање”, спрема нову верзију „Ане Карењине”, објавио је данас британски часопис Емпајер.

Рајт је почео преговоре са Џудом Лоом и Ароном Џонсоном ("Фајтер") који би били партнери Кири Најтли коју је већ ангажовао за трагичну хероину Лава Толстоја, растрзане између брака без љубави и заљубљености у привлачног аристократу.

Засад се на зна да ли Ло играти безосјећајног мужа а Џонсон привлачног грофа, или обратно.

Сценарио је по Толстојевом роману адаптирао Том Стопард, добитник Оскара за сценарио „Зљубљеног Шекспира”. Стопард је и аутор сценарија за „Бразил”, „Царство Сунца” и „Розенкранц и Гилдерстерн су мртви”.

„Ана Карењина” је безброј пута адаптирана телевизију и филм, почев од прве верзије из 1935. са Гретом Гарбо”. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *