Џорџ Мајкл због болести отказао наступе до краја године

Пјевач Џорџ Мајкл неће наступати до краја године због лошег здравственог стања, а прекинуту турнеју наставиће тек када се потпуно опорави, пренијели су данас медији. Пјевач, који се тренутно налази у болници, прекинуо је своју турнеју због упале плућа. Због његове болести, турнеја “Симфоника“ за сада неће бити настављена, а преосталих 14 концерата одложено је […]

субота, новембар 26, 2011 / 20:25

Пјевач Џорџ Мајкл неће наступати до краја године због лошег здравственог стања, а прекинуту турнеју наставиће тек када се потпуно опорави, пренијели су данас медији.

Пјевач, који се тренутно налази у болници, прекинуо је своју турнеју због упале плућа. Због његове болести, турнеја “Симфоника“ за сада неће бити настављена, а преосталих 14 концерата одложено је до даљњег.

Неки медији су спекулисали да овај 48-годишњи пјевач има проблема са срцем, али је његов портпарол демантовао ове гласине рекавши да Џорџ Мајкл има упалу плућа и да су све друге информације о његовом здравственом стању неистините.

Љекари тренутно не могу да дају прогнозе колико дуго ће се пјевач задржати у болници.

“Здравствено стање Џорџа Мајкла је озбиљно и тренутно се налази на лијечењу. Уз терапију лијековима, он мора да се одмара“, изјавио је лекар Томас Стодингер. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *