Џомбић разговарао са представницима кинеске компаније “Санлајт“

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић разговарао је данас, у свом кабинету, са предсједником компаније Санлајт из Кине Чен Дунг Јиом. На састанку, који је уједно узвратна посјета кинеске делегације, разговарано је о могућностима улагања ове кинеске компаније, која се бави производњом и продајом високонапонске ЛЕД расвјете, не-поларних ЛЕД лампи и других врста расвјете, у […]

четвртак, децембар 8, 2011 / 16:46

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић разговарао је данас, у свом кабинету, са предсједником компаније Санлајт из Кине Чен Дунг Јиом.

На састанку, који је уједно узвратна посјета кинеске делегације, разговарано је о могућностима улагања ове кинеске компаније, која се бави производњом и продајом високонапонске ЛЕД расвјете, не-поларних ЛЕД лампи и других врста расвјете, у Републику Српску.

Представници компаније, протеклих дана, обишли су неколико предузећа у Бања Луци, Новом Граду, Челинцу и Крупи на Врбасу и разговарали са руководствима фирми о потенцијалној сарадњи.

Премијер Александар Џомбић је нагласио да је Република Српска отворена за све видове сарадње, нарочито у областима које омогућују отварање нових радних мјеста.

Предсједник компаније Ченг Дунг Ји обећао је да ће, по повратку у Кини, разговарати и са другим привредницима и да ће их упознати са могућностима улагања у Републику Српску.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *