Џомбић и БОРС јавно расправљали о Економској политици и буџету

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић разговарао је данас, у Бањој Луци, са представницима Борачке организације Републике Српске у склопу Јавне расправе о Нацрту Економске политике и Нацрту Буџета Републике Српске за 2012. годину. На састанку је разговарано о неким од позиција у Економској политици и Буџету за 2012. годину који се односе на борачку […]

четвртак, децембар 1, 2011 / 19:29

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић разговарао је данас, у Бањој Луци, са представницима Борачке организације Републике Српске у склопу Јавне расправе о Нацрту Економске политике и Нацрту Буџета Републике Српске за 2012. годину.

На састанку је разговарано о неким од позиција у Економској политици и Буџету за 2012. годину који се односе на борачку популацију. Премијер Александар Џомбић је истакао да се морају имати у виду услови, проузроковани свјетском економском кризом, у којима су усвајани Економска политика и Буџет за наредну годину, саопштено је из Владе РС.

Разговарано је о пројектима чија реализација је у току, а односе се на ову категорију становништва. Представници БОРС-а посебно су истакли да је неопходно наставити са имплементацијом пројекта стамбеног збрињавања породица погинулих бораца и ратних војних инвалида од прве до четврте категорије. Нагласили да треба интезивирати активности на реализацији пројекта самозапошљавања демобилисаних бораца, који се реализује преко Инвестиционо развојне банке Републике Српске кроз одобравање зајмова за демобилисане незапослене борце.

Током састанка разговарано је и о другим пројектима који се односе на борачку популацију.0 КОМЕНТАРА

  1. Da džombić i pera pinokio vrate ono što su opljačkali od naroda borci bi imali primanja i veća nego što traže. Mislite li da ćete vi i oni za koje ste pokrali biti srećni, da ćete to u zdravlju i sreći trošiti i u tome uživati? Ne, ne, navukli ste nesreću i prokletstvo na sebe. Živjeti na znoju, krvi i kostima naroda neće vam izdobriti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *