Џи мејл побољшао претраживање сандучета

Гугл константно ради на побољшању претраживања у џи мејлу. Компанија је 2007. године званично представила своју и-мејл услугу и од тада ради на додавању нових карактеристика које побољшавају корисничко искуство. Гугл је сада додао још једну карактеристику која доноси способност претраживања унутар прилога (атачмента) који су вам послани. Џи мејл је један од најбољих мејл […]

четвртак, октобар 4, 2012 / 08:54

Гугл константно ради на побољшању претраживања у џи мејлу.

Компанија је 2007. године званично представила своју и-мејл услугу и од тада ради на додавању нових карактеристика које побољшавају корисничко искуство. Гугл је сада додао још једну карактеристику која доноси способност претраживања унутар прилога (атачмента) који су вам послани.

Џи мејл је један од најбољих мејл сервиса на свијету, који има више од 425 милиона активних корисника мјесечно. Његова главна конкуренција су Мајкрософт аутлук (бивши хотмајл) и Јаху мејл, који такође константно раде на новим побољшању својих сервиса.

 За претражење прилога као што су .DOC, .PDF и .PPT додајте префикс "has:attachment“ прије вашег упита за претраживање. Mожете сузити своју претрагу на одређену врсту датотеке додавањем "has: attachment filename: extension". Значи, ако желите претражити PDF прилог онда прије упита за претраживање додајте "has: attachment filename: extension: pdf"

– Карактеристика је још у повојима па стога неки ваши старији прилози можда још нису индексирани, али ће бити у скорије вријеме – рекли су у Гуглу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *