Дванаестогодишњак из Пелагићева позван у Реалову фудбалску школу

Дејан Гајић, најталентованији полазник Фудбалског кампа „Таленти за Европу“ која је одржана у Пелагићеву, боравиће од 1. до 5. јула на Академији „Реал Мадрида“ у Бечу. Други награђени млади фудбалер Бојан Богичевић у августу ће боравити у бечком "Рапиду". Обојица награђених фудбалера имају по 12 година и направили су прве кораке у "Омладинцу" из Поточара, […]

петак, јун 28, 2013 / 12:13

Дејан Гајић, најталентованији полазник Фудбалског кампа „Таленти за Европу“ која је одржана у Пелагићеву, боравиће од 1. до 5. јула на Академији „Реал Мадрида“ у Бечу.

Други награђени млади фудбалер Бојан Богичевић у августу ће боравити у бечком "Рапиду".

Обојица награђених фудбалера имају по 12 година и направили су прве кораке у "Омладинцу" из Поточара, а њихов одлазак у Европу обезбиједила је Школа фудбала "Еврогол" из Пелагићева, организатор кампа.

Гајић тренутно игра за београдски "Партизан", док је Богичевић и даље члан "Омладинца" из Поточара.

Други Фудбалски камп "Таленти за Европу" током пет дана окупио је тридесеторо дјеце из шире регије од Добоја до Угљевика.

"Није било лако одабрати двојицу младих фудбалера, који ће нас представљати на престижној Академији `Реал Мадрида`, која се одржава у Бечу од 1. до 5. јула. Одлучили смо да тамо иде Дејан Гајић, који је, према нашем мишљењу, показао највише", каже Никола Шаркановић, власник школе "Еврогол".

Он је навео да ће у августу таленат у бечком "Рапиду" показати Бојан Богичевић.

"И Гајићи Богичевић имаће пуну подршку наше школе. Пратићемо развој и остале дјеце, а ту је и неколико веома талентованих младих фудбалера, који свакако завређују пажњу", рекао је Шаркановић.

Он је оцијенио да је Камп, који се већ другу годину одржава у насељу Шаркани у Пелагићеву, испунио очекивања.

"Успјешно смо привели крају, други камп, у организацији наше школе фудбала. Вјерујем да смо младим талентима понудили много квалитетног рада са професионалним тренерима и да је организација била на нивоу. Надам се да ће млади фудбалери интензивирати рад у својим клубовима, како би наставили са фудбалским развојем", истакао је Шаркановић.

Сви учесници кампа добили су медаље и дипломе.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *