Душан Јокић: Ствар своје руке, и пусти филм

Куд год се окренеш само тужне и ружне вијести. Те радници без посла, те ова фирма престала радити, те отпуштено нових двјеста радника, те незапосленост. Па онда усвојена ова резолуција, па није поштован овај члан резолуције, па је онда устав прекршен ,па свакакве реформе. Онда долазе једни избори, па други, па онда пронађена још једна […]

недеља, децембар 4, 2011 / 08:04

Куд год се окренеш само тужне и ружне вијести.

Те радници без посла, те ова фирма престала радити, те отпуштено нових двјеста радника, те незапосленост. Па онда усвојена ова резолуција, па није поштован овај члан резолуције, па је онда устав прекршен ,па свакакве реформе.

Онда долазе једни избори, па други, па онда пронађена још једна масовна гробница, па сахрањено нових неколико посмртних остатака, па је обиљежана годишњица овог страдања, па годишњица оног страдања.

Без разлога се нервирамо, свађамо, секирамо, а све узалуд. Зато покрећемо овај блог да се мало опустимао и разговарамо о паметним, лијепим ставрима које бих ја смјело назвао и умјетност, а то је порниграфија. Али не свакаква, него она права, врхунска, квалитетна порнографија, која је у стању да те из мртвих дигне.

Тако ја синоћ узимам даљински и шалтам једно два сата узалудно, ниједна телевизија не даје порно филмове. Све неки софти порнићи. Од туге и бола, кад сам то видио, отишао сам спавати. Док сам лежао размишљао сам о оним дивним временима кад сам чекао ноћи између петка и суботе и суботе и недеље, к’о озебло сунце.

Зашто нема више порно филмова на телевизијама? Неко ми каже: “па имаш интернет“. Јесте, имам интернет, али није то она драж да послије дневног програма који те замори разним глупостима, чекаш термин за порно филм, а кажеш породици на позив за спавање да нећеш још, јер мораш да погледаш утакмицу НБА лиге. Зато сам заволио НБА лигу, што сам захваљујући њој могао да правдам останак будним до касно.

Овај блог није отворен за било какве жалбе и оптужбе већ искључиво да размишљамо о лијепим, а уједно озбиљним стварима, то ће бити и нека врста курса из историје порнографије од њених почетака па до данас. Говорићемо о халтерима и њиховом значају за развој порнографије, када су и зашто уведени у филмове, присјетићемо се златног доба Њемачког порно филма када су палиле и жариле чике са брцима ко у Краљевића Марка, помињаћемо све класике као што су Моана и Ћићулина на мондијалу, Слуге страсти, Вреле Напуљске ноћи итд.

Писаћемо о звијездама, било глумачким или режисерким, ове неправедно непризнате умјетности, о чврстини Рока Сифредија, харизми Рона Џеремија, несебичности Нине Хартли, истрајности Ванесе Беле, елоквенцији Тере Патрик, о комплексу дуже вриједности присутне код Питера Норта, очију предивне Лауре Енџел.

Наша историја и историјски догађаји, око којих се толико свађамо и пљујемо може нам пуно помоћи да постанемо порно сила, а уједно и тиме туристичка сила као што је Мађарска постала. Рецимо, да се сниме филмови на тематику Равногорског покрета: већ имам назив: “Оргије на Равној Гори“, гдје равногорке спасавају америчке пилоте; или мало комунистичке тематике: “Десант на Дрварчанке“, “Сто једна Далматинка“, или порно филм о Јосипу Брозу: “Ја сам бравар“…

Порнографија је умјетност, начин живота па усђуђујем се рећи и љубав. Људи, ствар у своје руке и избаците све негативно из себе,  наравно сваки пут предлажем један добар порно филм (мрзим израз порнић). За овај пут погледајте италијанско ремек дјело “La donna che adora“ или у преводу “Часна жена“ са предивном Александром Скијавоне.

ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ЖИВЈЕЛА ПОРНОГРАФИЈА 0 КОМЕНТАРА

  1. ти си Јокићу један перверзни болесник,ајд што нападаш државу политичаре,наше светиње и велика имена Српске историје а сад си ударио на морал,господо питам ја вас хоће ли ико овог болесника склонити са Фронтала

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *