Дру Баримор најпреплаћенија у Холивуду

Дру Баримор је најпреплаћенија глумица у Холивуду, објавио је магазин Форбс. Јунакиња филмова "50 првих пољубаца" и "Чарлијеви анђели" добила је ту неласкаву титулу пошто су њени филмови у биоскопима зарадили 40 центи за сваки долар који је плаћена. Последњи филм Дру Баримор, прошлогодишња романтична комедија "Гоинг Дистанс", од продаје биоскопских улазница зарадио је 11 […]

понедељак, новембар 7, 2011 / 08:19

Дру Баримор је најпреплаћенија глумица у Холивуду, објавио је магазин Форбс.

Јунакиња филмова "50 првих пољубаца" и "Чарлијеви анђели" добила је ту неласкаву титулу пошто су њени филмови у биоскопима зарадили 40 центи за сваки долар који је плаћена. Последњи филм Дру Баримор, прошлогодишња романтична комедија "Гоинг Дистанс", од продаје биоскопских улазница зарадио је 11 милиона долара, а његов буџет износио је 32 милиона долара.

Еди Марфи је на другом мјесту листе најпреплаћенијих глумаца, са 2,70 долара на сваки долар плате. Трећи је прошлогодишњи "шампион" Вил Ферел са 3,50, четврта је Рис Видерспун са 3,55, а пети Дензел Вашингтон, са 4,25 долара.

На листи су и Николас Кејџ, Адам Сандлер, Винс Вон, Том Круз и Никол Кидман. Листа је заснована на хонорару који је 40 најбоље плаћених холивудских глумаца добило за своја последња три филма, упоређеним са зарадом тих филмова.

Леонардо Дикаприо је недавно проглашен за најбоље плаћеног глумца у Холивуду, пошто је у овој години зарадио 77 милиона долара. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *