Додик: Сутра одлучујемо шта ћемо предузети

Предсједник СНСД-а Милорад Додик потврдио је да ће странка на сутрашњој сједници Извршног одбора одлучити које кораке ће предузети након анализе резултата протеклих локалних избора, најављујући и унутарстраначке изборе и преиспитивање рада кадрова СНСД-а у јавним предузећима. Додик је поновио да СНСД има разлога да буде незадовољан освојеним начелничким позицијама, али и додао да странка […]

субота, октобар 13, 2012 / 18:52

Предсједник СНСД-а Милорад Додик потврдио је да ће странка на сутрашњој сједници Извршног одбора одлучити које кораке ће предузети након анализе резултата протеклих локалних избора, најављујући и унутарстраначке изборе и преиспитивање рада кадрова СНСД-а у јавним предузећима.

Додик је поновио да СНСД има разлога да буде незадовољан освојеним начелничким позицијама, али и додао да странка „нема разлога за незадовољство“ што се тиче гласова за странку и одборничка мјеста.

– У том погледу ће се и разговарати – казао је Додик, који је прије неколико дана распустио одборе СНСД-а у 10 општина, што је, казао је, резултат чињенице да ти одбори, као што је онај у Вишеграду, нису успјели да понове ни прошле изборне резултате не само за мјесто начелника неговећ ни страначке.

Потврдио је да ће Извршни одбор сутра анализирати стање у распуштеним одборима, али и другима, и даће реалну процјену ситуације и начина на који ићи даље.

Фокус ће бити, потврдио је, на локалним одборима, а за врх странке је рекао да је дао несумњив допринос да СНСД оствари добар резултат.

Очигледно је да локална структура није била адекватна на неким мјестима, а ни сами приједлози за начелника. Врх странке не сноси никакву одговорност за то, сматра Додик.
Он је у изјави за Радио РС најавио и потребу унутарстраначких избора у наредних шест мјесеци у свим општинским одборима без обзира на изборни резултат.

– Тако консолидована партија би се припремала за оно што је важно, сљедеће изборе. У међувремену, биће низ мјера – казао је предсједник СНСД-а и додао да ће се анализирати позиције и допринос људи који су уиме СНСД-а на функцијама у јавним предузећима и на другим позицијама.

Очигледно је, каже, да има оних који нису дали свој допринос и који су, како наводи, олако схватили ту своју позицију или сматрали да након именовања престаје њихов контакст са странком, народном и радницима.0 КОМЕНТАРА

 1. Ma, ti si nasa velika nevolja. ti si nasa najveca nesreca. Tvoja pohlepa, tvoje milijarde, helikopteri i avioni, tvoje lazi,Andricgradi, libermani, kesici i lazanski, tvoji rauberi , savjetnici, posilni, pepeljare, cipele i frizeri, tvoji vocnjaci i sinovljeve Stanije, …. kostale su nas zivota. Narod ti je gladan, zivi od po nekoliko maraka po danu, ili od nista, … doveo si nas do nista, doveo si nas do tamo o cemu su samo sanjali nasi najveci neprijatelji… Predsjednice, ucini nesto dobro , a to je UBIJ SE, NEVOLJO I NESRECO NASA!

 2. Пичка, био и остао, увијек су му сви други криви, само не он..е па да је он човјек од минимум интегритета личности поднио би оставку, смјеста и то и са положаја шефа странке која је захваљујући њему у расулу, али исто тако и са позиције самозваног предсједника РС.

  Пошто је он једно надобудно себично створење, никад то неће учинити, а то може бити добро за наш народ, јер ће захваљујући њему и његовим скоројевићима то срање од странке потпуно нестати за коју годину са политичког неба Српске!

 3. Sta da preduzmes Mile..

  Podnesi ostavku na sve funkcije u stranci i drzavi, pokupi svu svoju jebenu familiju, kumove i ostalu bagru, spakuj kofere sjedni u svoj ultra skupi mecedes i nosi se u tri PM sto dalje od Republike Srpske…;)

 4. Свака част,председниче…

  Неки ни 15 година од рата нису променили 5 људи у странци,а ви након само једног слабог резултата на изборима.Очистите странку радикално,нарочито се ви никоме не требају.

 5. Ma da, svi su krivi, samo nije on.
  Ovaj postupak jasno pokazuje da se radi o privatnoj stranci u kojoj postoji šef koji je uvijek u pravu. A s obzirom na očiglednu Miloradovu nepogrešivost kakva se sreće samo kod papstva, može se reći i da ima elemenata kulta. Idolatrije. Što objašnjava zašto se vrhovni idol kulta vozi u čeličnim helikopterskim kolima po nebesima. Svetoilijevski mesijanski sindrom. Nebeski vožd.
  Ima tamnocrveni kult i svog prvosveštenika, dvorsku ludu voždovu, genseka, pisca, blogera, sekretara i šta sve ne, oličenog u jednom čovjeku, kreaturi koja svoje bezumotvorine ispisuje po internetu trujući javnost. A izgleda trujući i vožda, pružajući mu iskrivljenu pararealnu sliku stvarnosti, poput dvorske lude u Gospodaru Prstenova koja je uništila vladara kraljevine Rohan. Lokalni izbori i njihov rezultat su sudarili vožda sa realnošću. Da li je došao do pameti vidjećemo…
  Osim prvosveštenika, ima kult i svoje vjerne sljedbenike, oličene u jadnom narodu, koji bez ikakve vjere u institucije (i upitnog znanja o njima) vjeruje samo da probleme može riješiti jedino nebeski vožd. Još da im prvosveštenik napiše kakvu prigodnu molitvu…
  Dok žrec kulta Milorada ne sklopi adekvatnu molitvu i blagodarenije, vaskoliki će narod, praznog stomaka (jer kakva je to religija u kojoj nema posta, a ovo je apsolutna religija pa je i post apsolutan) nadjačavati zvuk krčanja crijeva pjevajući iz sveg grla http://www.youtube.com/watch?v=LDgCaH-1HAU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *