Додик са Тадићем, нема вјере у Шпирића

Предсједник Републике Српске Милорад Додик предводиће делегацију Српске на данашњем састанку лидера Срба из региона у Београду, који организује предсједник Србије Борис Тадић. Првобитно није најављен Додиков долазак, већ су делегацију Српске требали предводити Никола Шпирић и Небојша Радмановић. У делегацији Републике Српске биће и предсједавајући Савјета министара БиХ Никола Шпирић и министар за економске […]

петак, децембар 23, 2011 / 10:00

Предсједник Републике Српске Милорад Додик предводиће делегацију Српске на данашњем састанку лидера Срба из региона у Београду, који организује предсједник Србије Борис Тадић.

Првобитно није најављен Додиков долазак, већ су делегацију Српске требали предводити Никола Шпирић и Небојша Радмановић.

У делегацији Републике Српске биће и предсједавајући Савјета министара БиХ Никола Шпирић и министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Жељка Цвијановић, најављено је из Бироа предсједника Републике Српске за односе с јавношћу.

Предсједник Тадић састаће се данас у Београду са лидерима Срба из региона, а очекује се присуство и Милорада Пуповца из Хрватске, Срђана Милића и Андрије Мандића из Црне Горе, Павла Јакоје из Албаније, и других водећих личности политичких организација, културних установа Срба и невладиног сектора из Македоније, Словеније, Румуније и Мађарске.

Београдски медији раније су објавили да је Тадић за овај сусрет предложио да се разговара о даљем развоју добросусједских односа и о унапређењу положаја српских заједница.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *