Додик: Полиција нам је важна

БАЊА ЛУКА – Предсједник Републике Српске Милорад Додик указао је данас на састанку са делегацијом Министарства унутрашњих послова, коју је предводио министар Станислав Чађо, на важност очувања субјективитета и надлежности Полиције РС. Предсједник Додик је на пријему у Бањoj Луци поводом 4. априла – Дана полиције РС, рекао да је задовољан радом Полиције РС, која […]

недеља, април 3, 2011 / 14:40

БАЊА ЛУКА – Предсједник Републике Српске Милорад Додик указао је данас на састанку са делегацијом Министарства унутрашњих послова, коју је предводио министар Станислав Чађо, на важност очувања субјективитета и надлежности Полиције РС.

Предсједник Додик је на пријему у Бањoj Луци поводом 4. априла – Дана полиције РС, рекао да је задовољан радом Полиције РС, која је гарнат личне и имовинске безбједности грађана и друштва у цјелини.

Он је оцијенио да је доста урађено на побољшању материјалног положаја МУП-а и његових припадника, додавши да ће институције Српске наставити да, у складу са објективним могућностима, пружају неопходну помоћ у унапређењу рада и опремљености припадника Полиције РС, саопштено је из Бироа за односе са јавношћу предсједника РС.

Додик је припадницима MУП-а РС честитао Дан Полиције и пожелио им пуно успјеха у даљем раду.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *