Додик: Миловановић односи побједу у Бијељини

Предсједник СНСД-а Милорад Додик увјерен је да кандидат ове странке за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић има подршку грађана, те да ће на предстојећим изборима однијети побједу. "Мирослав Миловановић је одлучио да Бијељини посвети најбоље године живота како би она инфраструктурно, економски, социјално и културно била што сређенија и како би добила све функције које треба […]

четвртак, октобар 4, 2012 / 07:39

Предсједник СНСД-а Милорад Додик увјерен је да кандидат ове странке за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић има подршку грађана, те да ће на предстојећим изборима однијети побједу.

"Мирослав Миловановић је одлучио да Бијељини посвети најбоље године живота како би она инфраструктурно, економски, социјално и културно била што сређенија и како би добила све функције које треба да има један град", рекао је Додик вечерас на централном предизборном скупу СНСД–а у Бијељини.

Он је, пред неколико хиљада грађана, подсјетио да је Бијељина проглашена градом, али да та чињеница обавезује оне који долазе на власт након 7. октобра да дају свој максимум како би она то заиста и била.

"Влада Републике Српске је у посљедњих неколико година, од када СНСД води Владу, уложила више од 200 милиона КМ. За неколико дана отварамо посљедњи крак обилазнице према Зворнику, тако да ће град постати један од ријетких који је окружен обилазницама", рекао је Додик и поновио да је то урађено средствима Владе и Дирекције за путеве.

Он је напоменуо да СНСД у Бијељину долази с образом, те да, упркос томе што у овој општини није била на власти, ова странка сматра да реалне животне потребе људи треба поштовати.

"Све ово вријеме ми смо то и чинили улажући у многе пројекте", рекао је Додик и поручио да је веома важно да Бијељина постане дио породице гдје је на власти СНСД.

Он је напоменуо да СНСД у Бијељини има једног од најбољих кандидата који функцију министра у Влади Републике Српске жели да замијени мјестом градоначелника Бијељине како би своју енергију, знање и способности, као и своје добре позиције у врху Српске, искористио за добробит Бијељине.

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић истакао је да је вријеме да, након 22 године владавине СДС–а, у Бијељини наступе промјене.

"Вријеме је за многе нове садржаје у овом граду", поручио је Шпирић и изразио увјерење да ће се то догодити 7. октобра, када ће Семберија указати повјерење Миловановићу.

Члан Извршног одбора СНСД–а Александар Џомбић изразио је увјерење да ће Миловановић бити први градоначелник Бијељине јер је у претходном периоду, као члан Владе, показао да је способан, енергичан човјек који има визију и који ће знати да води овај град у бољитак.

"Влада Српске је у претходном периоду значајно улагала у Бијељину, град који је веома важан за цијелу Српску. За четири године уложили смо овдје око 220 милиона КМ у значајне пројекте, а уз бољу сарадњу са општинском власти могли смо урадити и више", рекао је Џомбић.

Он је додао да је Бијељини уистину потребан један нови менаџмент те да вјерује да ће то бити остварено већ 8. октобра.

Кандидат СНСД–а за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић позвао је грађане Семберије да 7. октобра прихвате чињеницу да је СНСД најјача политичка партија и кључни фактор одлучивања у Републици Српској, те да тако треба бити и у Бијељини.

"Потпуно смо сигурни да Семберија овог пута неће гласати за макадам, да неће гласати за оне који нас дијеле по политичким основама, да неће гласати за оне који су одлучили да грађани Семберије треба да плаћају највећи порез на непокретности", рекао је Миловановић.

Изразивши увјерење да ће грађани Семберије изаћи на изборе 7. октобра и гласати за промјене, Миловановић је подсјетио на низ лоших резултата рада досадашње бијељинске власти.

"Ми смо спремни и имамо снагу да направимо промјене чим 8. октобра преузмемо управљање градом", поручио је Миловановић.

Предсједник Савеза за демократску Српску Драган Калинић је у име партија које подржавају Миловановићеву кандидатуру бираче позвао да свој глас дају управу овом кандидату, који је својим досадашњим радом показао да заслужује повјерење и да може Бијељину да поведе напријед.

На централном предизборном скупу СНСД–а у Бијељини представљена су 34 кандидата ове странке за одборнике у Скупштини града и носилац одборничке листе Синиша Максимовић, а позив да гласају за њих као и за кандидата за градоначелника Миловановића упутили су и посланици СНСД–а у Народној скупштини Републике Српске Славица Лукић и Гаврило Бобар.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *