Додик: Исљеђивање Томе Николића је скандалозно

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је Срни да прворазредни интерес Републике Српске и њених грађана јесу присни и срдачни односи са Републиком Србијом и њеним руководством, те због тога нема смисла нити потребе упуштати се у јавне коментаре и полемике са званичницима Србије. На питање Срне да прокоментарише интервју предсједника Србије Томислава Николића за […]

четвртак, април 25, 2013 / 15:40

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је Срни да прворазредни интерес Републике Српске и њених грађана јесу присни и срдачни односи са Републиком Србијом и њеним руководством, те због тога нема смисла нити потребе упуштати се у јавне коментаре и полемике са званичницима Србије.

На питање Срне да прокоментарише интервју предсједника Србије Томислава Николића за БХТ, предсједник Додик је рекао да Србија у овом тренутку, када је актуелно питање преговора о Косову и Метохији, не треба додатне тешке теме.

"Сигуран сам да ће сваки грађанин Републике Српске, али и Србије, заузети став према ономе шта је речено, али било би лоше отварати јавну полемику", додао је Додик.

Ипак, истакао је предсједник Српске, прави је скандал понашање новинарке БХТ-а, која је навалентно и непристојно интервјуисала предсједника Србије, гдје је господина Николића у неколико наврата буквално надвикивала и наводила на одговор који жели да чује.

"Република Српска се по ко зна који пут увјерила да је уређивачка политика коју плаћа БХТ-у искључиво бошњачка, искључиво у функцији сталног пропагирања бошњачке верзије ратне истине и константно против Републике Српске.

Можда је ово прилика и јавности у Србији и њеним званичницима да увиде у шта се претварају добронамјерни покушаји рехабилитације односа са Сарајевом. Мислим да би требало да размисле о сврсисходности таквих покушаја који се по правилу претварају у конструисање изјава и понижење", оцијенио је предсједник Републике Српске Милорад Додик.0 КОМЕНТАРА

  1. Николић или се напасао бунике или је заиста благо речено ретардиран. Срби из Републике Српске су за њега само Босанци?! Да ли би неко истом аналогијом могао рећи да су Срби из Србије само Цигани?? Бруко људска да те Бог убије.

  2. A, firči sada cvik, cvik. Ne smije da zucne „političkom idiotu“ da ga ovaj ne pošalje Miškoviću u pohode. Ali, i dobio nalog od Mjeseca muna , da umukne, da drži jezičinu za zubima o briselskom sporazumu. Uostalom on je , naravno za domaći URADAK, dobio da napravi oluju u Srpskoj i od mentora zaradio ocjenu odličan(5), pa šta su njemu KiM, i tamnošnji Srbi da zbog njih frustrira one koji su ga i dovezli na presto, da jedi one koji su od vlasnika traktora sa starim priključnim mašinama napravili milijardera.

  3. ozrenac, 25.04.2013. 21:28:44

    “Николић или се напасао бунике или је заиста благо речено ретардиран“

    “Николић или се напасао бунике или је заиста благо ….. ретардиран“

  4. Свако од нас је за београђанина или србијанца босанац и то не треба да ствара ником никакав комплекс! Зашто би? Србија није ксенофобична земља, кад си тамо свако ће ти у најбољем духу ријечи рећи „ђе’с босанац“, тиме те уопште не жели омаловажити, а какав си човјек тако ће те и цијенити.

  5. У своме животу нисам до сада видио некоректнију и надменију новинарку, која је дословице исљеђивала Његову Екселенцију, Предсједника Републике Србије. Доказао им је свима културу политичког и људског понашања, прије свега надменој новинарки, а поготово господи Комшићу и Изетбеговићу, који не престају слинити о некаквом геноциду у БиХ. Послије ове искрене изјаве Његове Екселенције, господина Томислава Николића ( а не како каже наметљива новинарка НиколиЧа ), готово сам сигура да без истинског рада и пожртвовања БиХ политичара нема напредка у боље сутра, јер су све своје знање и умијеће усмјерили ка пљачки сопствени грађана, и гнусним лажима оптуживајући СРБЕ. Новинарка се сва упљувала до ушију исљеђивајући свог саговорника, гдје се нити једног тренутка није осврнула на звјерска убиства СРБА од стране муслиманских џелата, већ је само слинула о Сребреници, гдје је доказано да су приказали далеко већи број погинулих, гдје су сахрањивали у Сребреници и особе које су умрле природном смрћу, као и муслимане који су изгинули у међумуслиманском сукобу, те особе које су изгинуле далеко од Сребренице. Као вјерник желим да кажем, да ми је жао сваке жртве, без обзира на вјеру или вјерску припадност, али ово гнусно и надмено лагање бошњачких политичара нигдје не води, већ само иде у корист њиховом богаћењу и одржавању на политичкој сцени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *