Добојски СНСД: Потписаћемо споразум са градоначелником

Градски одбор /ГО/ Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Добој донио је одлуку о потписивању споразума са градоначелником Добоја Обреном Петровићем о сарадњи и учешћу СНСД-а у локалној власти града Добоја. "Одлука је донесена на конференцији ГО СНСД-а Добој, 12. јуна, на којој су изабрана и два потпредсједника и органи странке", рекао је предсједник ГО СНСД-а Добој […]

понедељак, јун 17, 2013 / 11:37

Градски одбор /ГО/ Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Добој донио је одлуку о потписивању споразума са градоначелником Добоја Обреном Петровићем о сарадњи и учешћу СНСД-а у локалној власти града Добоја.

"Одлука је донесена на конференцији ГО СНСД-а Добој, 12. јуна, на којој су изабрана и два потпредсједника и органи странке", рекао је предсједник ГО СНСД-а Добој Миодраг Марковић.

Он је рекао да су за потпредсједника изабрани Споменко Василић, посланик у Народној скупштини Српске и директор Фонда здравства у Добоју, те Милан Пејчић, професор, као и чланови Извршног одбора, чији је предсједник Далибор Ђурић, посланик Народне скупштине Српске.

"Након овог избора у граду Добоју више неће бити како је то до сада било, а очекује се, уопштено гледано, опште побољшање стања, а посебно у вези међусобног односа руководилаца странке и чланова, представника странке у власти, као и према самој странци, те професионалнији однос према медијима", појаснио је Марковић.

Марковић је на ову функцију изабран 28. априла, након што је предсједник СНСД-а Милорад Додик смијенио одбор СНСД-а у овом граду, 11. октобра прошле године, због њихових недовољних изборних резултата за поједине позиције у овом граду.

Марковић је прије избора на функцију предсједника ГО станке био шеф Републичког инспектората за регију Добој, али је због ступања на ову страначку функцију прекинуо радни однос и сада је директор филијале пензијско-инвалидског осигурања Републике Српске за регију Добој.

У локалној власти у Добоју СНСД има замјеника градоначелника Јасну Лукић, а у Скупштини града у новом сазиву потпредсједника Душка Васића и осам одборника од укупно 31.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *