ДОБОЈСКИ КАРАТИСТИ ОСВОЈИЛИ 18 МЕДАЉА У АУСТРИЈИ

Каратисти Карате клуба „Слога Хемофарм“ из Добоја Маја Сушић и Миодраг Божић освојили су златне медаље на карате „Еврокупу 2011.“ 30. априла у аустријском граду Митерсил код Салцбурга. У конкуренцији више од 600 такмичара из 18 земаља Добојлије су у појединачној и екипној конкуренцији освојили укупно 18 медаља од којих 2 златне, 6 сребрних и […]

субота, април 30, 2011 / 16:20

Каратисти Карате клуба „Слога Хемофарм“ из Добоја Маја Сушић и Миодраг Божић освојили су златне медаље на карате „Еврокупу 2011.“ 30. априла у аустријском граду Митерсил код Салцбурга.

У конкуренцији више од 600 такмичара из 18 земаља Добојлије су у појединачној и екипној конкуренцији освојили укупно 18 медаља од којих 2 златне, 6 сребрних и 9 бронзаних, а у екипној конкуренцији у борбама сребрну медаљу.

У појединачној конкуренцији сребро су освојили Наташа Шешлак, Александар Цвијановић, Невен Пуљановић, Богдан Катанић, Сњежана Јанковић, Виолета Стојаковић, Драгана Филиповић, а бронзу Наташа Шешлак , Александар Клопић, Дарко Пећић, Ненад Лазаревић, Предраг Самарџић, Јована Игњатић, Сретенка Видић, Бојан Тешановић и Андреа Делић.

Карате клуб “Слога” Добој основан је 26. јануара 1976. године. Више од 250 каратиста и каратисткиња активно тренира карате у Добоју и секцијама у Руданци, Петрову и Осјечанима.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *