Добој: удавио невјенчану супругу

ДОБОЈ – Мушкарац чији су иницијали Р.М. из Грачанице убио је невјенчану супругу Р.Ђ. из добојског мјеста Стријежевица у хотелској соби у Станића Ријеци, а потом се предао полицији, потврђено је из Центра јавне безбједности Добој.  Начелник Центра Тихомир Нарић навео је да је радница мотела "Амер пиер" јуче пријавила добојској полицији да је у […]

четвртак, април 14, 2011 / 07:45

ДОБОЈ – Мушкарац чији су иницијали Р.М. из Грачанице убио је невјенчану супругу Р.Ђ. из добојског мјеста Стријежевица у хотелској соби у Станића Ријеци, а потом се предао полицији, потврђено је из Центра јавне безбједности Добој.

 Начелник Центра Тихомир Нарић навео је да је радница мотела "Амер пиер" јуче пријавила добојској полицији да је у једној од соба пронашла беживотно тијело непознате женске особе, која је накнадно идентификована као Р.Ђ.

Увиђајем је констатовано да је смрт, највјероватније, наступила дављењем, али је због утврђивања тачног узрока смрти тијело упућено на обдукцију у просектуру добојске болнице.

"Утврђено је да је Р.Ђ, заједно са Р.М. из Грачанице, с којим је живјела у ванбрачној заједници, у јутарњим часовима дошла у мотел, гдје је дошло до свађе, приликом чега је Р.М. рукама стиснуо врат Р.Ђ. усљед чега је наступила смрт дављењем", наводи се у саопштењу.

Р.М. се сам пријавио полицији у Грачаници, гдје је око 12.30 часова ухапшен, а потом предат у надлежност ЦЈБ Добој.

Ухапшени ће након криминалистичке обраде заједно са извјештајем о почињеном кривичном дјелу убиства, бити предат у надлежност Окружном тужилаштву Добој.

Мујкановић (35) из Грачанице признао да је удавио Рукију Ђурковић (34).Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *