Добој: Одузето 1120 паклица цигарета

ДОБОЈ – На подручју општина Брод и Дервента одузето је 1120 паклица различитих врста цигарета које су пронађене у претреса на четири локације.  Полиција је у аутомобилу власништво Г.С. из Брода пронашла 27 паклица цигарета "ронхил", док је код С.Џ. из Брода пронађено и изузето 190 паклица "ронхил лајта". Претресом породичне куће, помоћних објеката и […]

четвртак, април 7, 2011 / 14:12

ДОБОЈ – На подручју општина Брод и Дервента одузето је 1120 паклица различитих врста цигарета које су пронађене у претреса на четири локације.

 Полиција је у аутомобилу власништво Г.С. из Брода пронашла 27 паклица цигарета "ронхил", док је код С.Џ. из Брода пронађено и изузето 190 паклица "ронхил лајта".

Претресом породичне куће, помоћних објеката и возила П.Н. из Брода пронађено је 36 паклица "ронхила" и 17 паклица "валтер волфа", док је од М.С. из Дервенте одузето 800 паклица "ронхила" и 50 паклица "валтер волфа", саопштено је из Центра јавне безбједности Добој.

Срна незванично сазнаје да је ријеч о Горану С. /1971/, Станиславу Џ. /1954/ и Пави Н. /1966/, сви из Брода, и Милораду С. /1952/ из Дервенте.

Из добојског Центра напомињу да је полиција јуче претресла 10 локација на подручју општина Брод и Дервента с циљем сузбијања нелегалне набавке и продаје акцизне робе.

Одузете цигарете и овај предмет предати су у надлежност Републичкој тржижној инспекцији на даље поступање.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *