ДНС: Ми смо суштинска политичка авангарда РС

Демократски народни савез истиче да је преласком великог броја чланова из других странака, а нарочито из СНС РС и Демократске партије Драгана Чавића, исказано велико повјерење дјеловању руководства и органа Демократског народног савеза у ширењу и јачању истинских демократских потенцијала како у РС тако и у БиХ, саопштено је из ове странке. – Тим поводом, […]

уторак, децембар 27, 2011 / 21:44

Демократски народни савез истиче да је преласком великог броја чланова из других странака, а нарочито из СНС РС и Демократске партије Драгана Чавића, исказано велико повјерење дјеловању руководства и органа Демократског народног савеза у ширењу и јачању истинских демократских потенцијала како у РС тако и у БиХ, саопштено је из ове странке.

– Тим поводом, ДНС посебно наглашава чињеницу да ови преласци нису мотивисани личним интересима појединаца, већ да су одраз укупне политике Демократског народног савеза, који се као политички субјект све више препознаје као доследан и принципијелан фактор изградње и очувања пуне стабилности Републике Српске – кажу у ДНС.

У овој странци наводе да су од тренутка свог формирања исказали вољу и спремност политичког дјеловања у погледу одбране и заштите свих институционалних капацитета Републике Српске, јер се само на основу стриктног поштовања принципа равноправности успостављених Дејтонским мировним уговором може постићи даља стабилизација укупних прилика у БиХ.

– У том контексту, ДНС се све више учвршћује у свом политичком дјеловању, јер се све већи број грађана РС окреће ка ДНС-у препознајући у њему суштински досљедну политичку опцију која се у пуном капацитету и обиму свог дјеловања испољава као фактор стабилизације укупних прилика и у РС, али и БиХ – тврде они.

ДНС нарочито наглашава чињеницу да се доласком младих, до сада политички неангажованих снага и преласцима све већег броја чланова других партија који су у потпуности разочарани неприципијелношћу и недосљедношћу тог и таквог вида политичког деловања, ДНС испољава и као суштинска политичка авангарда у РС, те и да на основу тога може, са поносом, да истакне чињеницу да се принципијелност и досљедност у политичком дјеловању и те како препознају и цијене у Републици Српској.

– Досљедност и принципијелност, као суштинске компоненте политичког дјеловања ДНС-а, све више се препознају и учвршћују у бирачком тијелу, што само додатно сведочи исправан политички курс Демократског народног савеза, и очигледно је да ће на том темељу ДНС и даље да биљежи свој изборни раст. Да је ово тачна констатација потврђује и чињеница да је у Братунцу у ДНС прешао значајан број чланотва ПДП-а и других политичких субјеката, међу којима су одборници у СО Братунац и други угледни грађани ове општине – стоји на крају саопштења.
 0 КОМЕНТАРА

 1. „ДНС посебно наглашава чињеницу да ови преласци нису мотивисани личним интересима појединаца“

  Хахахахах… Није него…
  Нпр. Милорад Шипка прешао из ДП-а јер је условљен својим положајем у приједорском водоводу. Сви директори приједорских јавних предузећа су морали прећи из других странака ако су хтјели задржати функције. Доста лажи.

 2. А у суштинску пиЋку материну!!!:D:D:D
  Ахахахахахахахахахаха… Са кадровима попут муцавог муце, пропалог официрчића пропале ЈеНеА и шпијуна приправника – Остоје Барешина!!! НА ПРИМЈЕР!
  Ахахахахахахаха….!B-)
  Странка „ПРОФЕСИОНАЛНИХ 10%“! У власти, УЗ власти, дај шта даш, море и тако, ђе сам ја ту… ФУЈ!

 3. Koji DNS, daj molim da bilo ko pokaze ili dokaze da je to partija koja ima ideju, smisao, o viziji ili misiji necuni da govori, koja ima put. Sta je to, koja je to snaga, koga predstavljaju osim grupu politickih propaliteta iz drugih partija koji traze sebe kao odbornici. Jad do jad, gubitnik do gubitnika.

 4. днс или кратко де не серите….јаке странке и јаких људи, гори од јул-а у Милошевићево вријеме, више директора него чланова, само још да се павић и додик вјенчају па да буде ко у вријеме Слобе.

 5. Ако је ДНС авангарда, онда ја погрешно схватам значење те ријечи. Нисте ви ни А од авангарде. Чисти опортунисти, е у том сте досљедни и принципијелни, као и ови прелетачи из других странака.

 6. Ономе што је rammstein написао нема се шта додати ни одузети. А ни остали коментари нису „омашили“…Није ми само јасно ко гласа за ове несрећнике из ДНС!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *