Ђукановић се није појавио на суду

Предсједник Демократске партије социјалиста и бивши премијер Црне Горе Мило Ђукановић није се данас појавио на свједочењу пред Основним судом у Подгорици у предмету поводом афере трговине женама. Из суда су навели да се Ђукановић није одазвао, јер му није уручен позив за свједочење, пошто на адреси становања бившег црногорског премијера није било никог да […]

понедељак, новембар 7, 2011 / 11:01

Предсједник Демократске партије социјалиста и бивши премијер Црне Горе Мило Ђукановић није се данас појавио на свједочењу пред Основним судом у Подгорици у предмету поводом афере трговине женама.

Из суда су навели да се Ђукановић није одазвао, јер му није уручен позив за свједочење, пошто на адреси становања бившег црногорског премијера није било никог да прими позив.

Ђукановић је требало да буде саслушан у својству свједока у случају афере секс-трафикинга, који је поновно актуелизован након што су адвокат Зоран Пиперовић из Улциња и Подгоричанин Екрем Јасавић тужили Молдавку С.Ч, једног од главних свједока у том случају, за лажни исказ.

Пиперовић и Јасавић, који су раније били осумњичени као актери у овој афери, тужили су Молдавку да је дала лажне исказе о свом третману током боравка у Црној Гори гдје је, према ранијим наводима, пружала сексуалне услуге.

Као једног од учесника те афере медији су означавали и Ђукановића, који је раније више пута одбацио такве тврдње, уз оцјену да је афера С.Ч. монтирана ради његове политичке компромитације.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *