Ђоковић у Сталонеовом филму

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковиц дебитовао је као глумац малом улогом у новом филму Силвестера Сталонеа „Плаћеници 2”, који се снима у Бугарској, саопштио је бугарски студио „Ну Бојана филмс” а преноси Бета. – Ђоковић је прекјуче први пут учествовао у снимању неког филма. Он има улогу, малу, али не безначајну, у „Плаћеницима 2”, у […]

четвртак, децембар 1, 2011 / 11:25

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковиц дебитовао је као глумац малом улогом у новом филму Силвестера Сталонеа „Плаћеници 2”, који се снима у Бугарској, саопштио је бугарски студио „Ну Бојана филмс” а преноси Бета.

– Ђоковић је прекјуче први пут учествовао у снимању неког филма. Он има улогу, малу, али не безначајну, у „Плаћеницима 2”, у којима игра самог себе”, казао је „Франс пресу” Димитар Дерелијев из студија „Ну Бојана”.

Филм „Плаћеници 2”, чији је буџет од 100 милиона долара, снима се у Бугарској од септембра, а снимање ће трајати до средине децембра. Ђоковић је због снимања у Бугарској провео нешто дуже од једног дана.

Филм, за који је Сталоне написао и сценарио, у биоскопе ће стићи у августу 2012. У њему, поред Сталонеа, играју бројне акционе звијезде – Арнолд Шварценегер, Брус Вилис, Џет Ли и Жан-Клод Ван Дам.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *