Ђоковић против Бердиха ходао по ивици

Новак Ђоковић је пребродио прву препреку на АТП Мастерс турниру у Лондону. Послије 2 сата и 40 минута игре игре српски тенисер славио је против Чеха Томаша Бердиха са 2:1, по сетовима 3:6, 6:3, 7:6. Чешки тенисер је одлично ушао у први сет, направио два брејка, повео са 4:0, те рутински привео прву дионицу крају […]

уторак, новембар 22, 2011 / 10:06

Новак Ђоковић је пребродио прву препреку на АТП Мастерс турниру у Лондону. Послије 2 сата и 40 минута игре игре српски тенисер славио је против Чеха Томаша Бердиха са 2:1, по сетовима 3:6, 6:3, 7:6.

Чешки тенисер је одлично ушао у први сет, направио два брејка, повео са 4:0, те рутински привео прву дионицу крају за 6:3.

Међутим, први тенисер свијета улази у ритам у другој дионици и уз брејк на отварању стиже до 2:0 држи предност до краја другог сета за 6:3.

У одлучујућем сету није било прилика за брејк до шетог гема када прву од двије брејк лопте користи Бердих за 4:2. Међутим, Новак ради рибрејк за наставак трилера. На 6:5 за Чеха, Новак прави дуплу сервис грешку за прву меч лопту Бердиха. Ипак, спрски тенисер се враћа у меч и тај брејк је могао да почне. Ђоковић је још једном показао да је “владар 13. игре” и уз неколико грешака видно нервознијег Бердиха стиже до 7:3 у одлучујућој игри за коначних 7:6.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *