Ђоковић као на тренингу

Новак Ђоковић успјешно је пребродио још једну препреку и пласирао се у 4. коло АТП Мастерс турнира у Мајамију, пошто је за само 52 минута кући послао Џејмса Блејка. Американац није могао да пружи озбиљнији отпор Новаку прије свега због својих бројних грешака, како у игри тако и прије свега у сервису. Са друге стране, […]

понедељак, март 28, 2011 / 10:19

Новак Ђоковић успјешно је пребродио још једну препреку и пласирао се у 4. коло АТП Мастерс турнира у Мајамију, пошто је за само 52 минута кући послао Џејмса Блејка.

Американац није могао да пружи озбиљнији отпор Новаку прије свега због својих бројних грешака, како у игри тако и прије свега у сервису. Са друге стране, послије нешто споријег старта и лаганог загријавања, Ђоковић је већ у трећем гему пронашао своју праву игру, направио два узастопна брејка, довољна за убједљивих 6:2 у првом сету.

 

Други сет био је тек формалност пошто се Блејкова игра у потпуности урушила, док је Ђоковић наставио своју импресивну серију и још једном показао да му тренутно нема равног у свијету тениса.

 

Најбољи српски тенисер тако ће поново за противника имати други српски рекет, Виктора Троицког, са којим се састао и у Индијан Велсу прије двије недјеље. Новак је у том мечу тријумфовао са убедљивих 6:0, 6:1 па ће Троицки имати лијепу прилику да поправи утисак.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *