Ђокић: Влада РС ће доказивати злочине над Србима

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић изјавио је данас да се међународна политика опредијелила да већину недјела почињених у минулом рату припише српском народу, негирајући истовремено тешке злочине почињене управо над Србима. "Међународна заједница једноставно бјежи од чињеница да су стравични злочини чињени и над српским народом. Ми у Влади РС се […]

петак, мај 27, 2011 / 20:21

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Петар Ђокић изјавио је данас да се међународна политика опредијелила да већину недјела почињених у минулом рату припише српском народу, негирајући истовремено тешке злочине почињене управо над Србима.

"Међународна заједница једноставно бјежи од чињеница да су стравични злочини чињени и над српским народом. Ми у Влади РС се нећемо мирити са тиме, доказиваћемо обим злочина и над нама", рекао је министар Ђокић у Градишци.

Ђокић каже да власти РС траже и од других, прије свега Србије, да преносе потпуну истину у свијет.

"Србија то у овом тренутку чини мање него што може и тиме смо разочарани", рекао је министар Ђокић.0 КОМЕНТАРА

  1. ova nas komunjara laže, stari udbaš kojem je u krvi proganjanje upravo srba i borba za bratstvo i jedinstvo.
    Braćo Srbi čuvajte se ovih mazalica
    Napomena:Đokić je već odavo pravosnažno presudjen

  2. Pero pinokio!
    Mi i nemamo vladu, to su samo čitači dodikovih naredbi.A da je zakona i pravde u rs, kao što je nema, a jednoga dana će valjda odnekuda i izbiti, ti bi davno trebao da budeš u foči i nosiš prugasto odijelo, umjesto toga što ga nosaš sa džepovima punim otetih i pokradenih para od svog naroda, sram te bilo, pero ništarijo ljudska.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *