Дјечја седмица – ПОЛАРНИ ЕКСПРЕС (POLAR EXPRESS)

Прешећеривање божићним духом, за све који не вјерују у Божић Бату, који се код нас не може отрести Деда Мраза. Или је то иста особа? Ове дилеме узети у обзир, када се буде снимао Поларни експрес код нас. Са све Дједом Божићњаком, у потрази за ауторским правима. До тада, ваља рећи да је ово забавни […]

субота, август 27, 2011 / 05:44

Прешећеривање божићним духом, за све који не вјерују у Божић Бату, који се код нас не може отрести Деда Мраза. Или је то иста особа?

Ове дилеме узети у обзир, када се буде снимао Поларни експрес код нас. Са све Дједом Божићњаком, у потрази за ауторским правима. До тада, ваља рећи да је ово забавни филм за дјецу, врло једноставне поруке. Смисао му више иде на начин којим је снимљен. Нешто слично рачунарском преснимавању живих људи, већ виђеном у Посљедњој фантазији.

Главни адут је забавна акција, са нагласком на ролеркостер. Већину времена проводимо у припремљеном, а спонтаном луна парку. Занимљивост покушана у типично америчком стилу. Вилењаци раде у окружењу које је мјешавина ФБИ, УПС и ЦНН.

Скраћенице које преводе онострани племенити свијет, као могућ у свески шефа маркетинга (С.Б.) или продуцента. Деда Мраз, наравно, за посебну личност одабере дјечака-невјерника. И сви буду срећни.

Један нађе пријатеље, црна дјевојчица добије обећање да ће бити Кондолиза Рајс, а јеретик врати вјеру у Божић. Њему Ђедино звонце звони и данас, а родитељима није хтјело још прво вече.

Милина.

 

(Редитељ: Роберт Земецкис; Улоге: Том Хенкс, Лесли Хартер Земецкис, Еди Дизен)Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *