Дјечак поручио Бајдену: Правите чоколадне метке

Један малишан из Милвокија поручио је америчким званичницима да би требало да праве метке од чоколаде јер би се тако експресно ријешио проблем безбједности у земљи. Како преноси АП, седмогодишњи дјечак, ученик другог разреда основне школе Монтесори у Милвокију, у америчкој држави Висконсин, послао је прије неколико мјесеци писмо америчком подпредсједнику Џоу Бајдену и неколицини […]

уторак, мај 14, 2013 / 21:15

Један малишан из Милвокија поручио је америчким званичницима да би требало да праве метке од чоколаде јер би се тако експресно ријешио проблем безбједности у земљи.

Како преноси АП, седмогодишњи дјечак, ученик другог разреда основне школе Монтесори у Милвокију, у америчкој држави Висконсин, послао је прије неколико мјесеци писмо америчком подпредсједнику Џоу Бајдену и неколицини других званичника у ком је изнио своју идеју како да свијет постане безбједнији.

Дјечаков приједлог, по ријечима његове учитељице Џени Ејчер, састоји се у замјени правих са чоколадним мецима.

„Када би оружје испаљивало метке од чоколаде нико не би страдао”, објаснио је малишан који је на своје велико изненађење и радост јуче од Бајдена добио одговор.

У свом писму, амерички подпредсједник каже да се слаже са дјечаком да би чоколадни меци учинили земљу сигурнијом и срећнијом.

„Људи воле чоколаду. Ти си добар дјечко”, навео је Бајден на крају своје поруке.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *