Дипломата Михајловић: Срби треба да навијају за своју земљу

Срби који живе ван граница Србије, тако и они из Босне и Херцеговине, односно Републике Српске, треба да навијају за своју земљу, рекао је Синиша Михајловић, селектор фудбалске репрезентације Србије у ексклузивном разговору за турску агенцију Анадолија. Још је појаснио је је шта подразумијева под ријечима „за своју земљу“. „Њихова подршка посебно нам је драга […]

уторак, мај 21, 2013 / 20:29

Срби који живе ван граница Србије, тако и они из Босне и Херцеговине, односно Републике Српске, треба да навијају за своју земљу, рекао је Синиша Михајловић, селектор фудбалске репрезентације Србије у ексклузивном разговору за турску агенцију Анадолија.

Још је појаснио је је шта подразумијева под ријечима „за своју земљу“.

„Њихова подршка посебно нам је драга у свим утакмицама“, рекао је Михајловић.

Потврдио је да није сигуран хоће ли остати селектор Србије након квалификација за Свјетско првенство у Бразилу 2014. године.

„Уговор са Фудбалским савезом Србије имам до јуна 2014. године. Међутим, практички он вреди до децембра ове године. Већ сам рекао да ако се не квалификујемо нећу остати на клупи репрезентације. Уствари, сешћу са челницима Савеза када заврше квалификације и онда ћемо видети да ли они хоће да останем селектор, односно да ли ћу желети да продужимо сарадњу“, истакао је Михајловић и нагласио да с њим или без њега репрезентација Србије има перспективу.



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *