Дачић у Требињу

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић боравиће данас и сутра у посјети Требињу, у оквиру које ће обићи манастире, говорити у локалној Скупштини и присуствовати обиљежавању крсне славе Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Српске. У оквиру ове посјете, Дачић ће данас обићи манастире Тврдош и Херцеговачка Грачаница, а сутра у манастиру Тврдош присуствоваће литургији поводом […]

недеља, новембар 20, 2011 / 12:01

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић боравиће данас и сутра у посјети Требињу, у оквиру које ће обићи манастире, говорити у локалној Скупштини и присуствовати обиљежавању крсне славе Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Српске.

У оквиру ове посјете, Дачић ће данас обићи манастире Тврдош и Херцеговачка Грачаница, а сутра у манастиру Тврдош присуствоваће литургији поводом крсне славе Светог архангела Михаила, најављено је из МУП-а Србије.

Дачић ће се сутра у Скупштини општине Требиње обратити грађанима, након чега ће обићи Регионални центар за рехабилитацију.

У Саборном храму Преображења Господњег, Дачић ће потом присуствовати парастосу страдалим припадницима МУП-а РС, а затим у Центру јавне безбједности Требиње положити вијенац на спомен плочу страдалим припадницима МУП-а РС.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *