Дачић: Да сам Борис ја бих као Слоба

Министар унутрашњих послова Србије и лидер СПС-а Ивица Дачић рекао је да би одмах расписао ванредне парламентарне изборе да је на мјесту предсједника Србије Бориса Тадића. "Мислим да ово поигравање и лицитација са датумом доводи до тога да испада да се председник Тадић плаши избора. Знам како је (Слободан) Милошевић радио, кад год је неко […]

среда, април 20, 2011 / 20:51

Министар унутрашњих послова Србије и лидер СПС-а Ивица Дачић рекао је да би одмах расписао ванредне парламентарне изборе да је на мјесту предсједника Србије Бориса Тадића.

"Мислим да ово поигравање и лицитација са датумом доводи до тога да испада да се председник Тадић плаши избора. Знам како је (Слободан) Милошевић радио, кад год је неко тражио изборе, он је рекао: ‘Ево вам избори’, и победио је. Ја бих тако урадио", рекао је Дачић новинарима у “Сава центру“.

Дачић је изразио увјерење да би многи, када би Тадић и предложио изборе, рекли да их, ипак, не треба расписивати, јер су пред земљом важнији задаци, прије свих кандидатура за чланство у ЕУ.

Лидер Српске напредне странке Томислав Николић почео је у суботу, 16. априла, штрајк жеђу и глађу с циљем да примора власти у Србији на пријевремено расписивање парламентарних избора.

 0 КОМЕНТАРА

  1. ‘Ево вам избори’, и победио је. Ја бих тако урадио“, рекао је Дачић новинарима у “Сава центру“

    Да ли Дачић препоручује крађу избора 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *