Да ли Гугл спрема свој таблет?

Судећи према незваничним информацијама које данас објављује већина свјетских медија, изгледа да је тако. Нексус линија производа добиће и таблет уређај на Андроду 3.0.  Партнер компаније Гуглпри изради телефона Нексус 1 био је ХТЦ, на уређају Нексус С сарађивали су са Самсунгом, а Нексус таблет могао би, за Гугл, да произведе ЛГ. Позивајући се на […]

среда, март 30, 2011 / 13:27

Судећи према незваничним информацијама које данас објављује већина свјетских медија, изгледа да је тако. Нексус линија производа добиће и таблет уређај на Андроду 3.0.

 Партнер компаније Гуглпри изради телефона Нексус 1 био је ХТЦ, на уређају Нексус С сарађивали су са Самсунгом, а Нексус таблет могао би, за Гугл, да произведе ЛГ.

Позивајући се на информације са једног руског блога, медији преносе да би се Нексус таблет могао на тржишту наћи већ средином љета, најкасније до јесени, а иако ће га производити ЛГ, софтверски ће се радити о "чистом" Андроид уређају, без додатних апликација или измјене корисничког интерфејса од стране произвођача.

Још једна, не тако повољна вијест, појавила се данас везано за Андроид таблете. Наиме, изгледа да сви власници таблета са старијим верзијама Андроида неће моћи да свој уређај надограде на верзију 3.0. Међутим, званичних информација о томе још увијек нема.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *