Да ли ће Крејг постати најдуговјечнији Бонд?

Мајкл Џи Вилсон, продуцент филмова о најпопуларнијем тајном агенту свих времена, Џејмсу Бонду, изјавио је како би волио да Данијел Креиг сними још пет филмова у улози која му је донијела свјетску славу, што би његов број филмова о Бонду довело до осам. Тиме би Креиг постао „најдуготрајнији“ Џејмс Бонд. Продуценти су му понудили вишемилионски […]

понедељак, децембар 19, 2011 / 20:58

Мајкл Џи Вилсон, продуцент филмова о најпопуларнијем тајном агенту свих времена, Џејмсу Бонду, изјавио је како би волио да Данијел Креиг сними још пет филмова у улози која му је донијела свјетску славу, што би његов број филмова о Бонду довело до осам. Тиме би Креиг постао „најдуготрајнији“ Џејмс Бонд.

Продуценти су му понудили вишемилионски хонорар, па Креиг озбиљно размишља о понуди. Како кажу, Данијел Крејг је најубједљивији Бонд.
 

– Креиг је изванредан глумац, професионалац, човјек. Фанови га просто обожавају. Не видим ко би боље од њега изнио улогу Џемса Бонда у наредним филмовима – рекао је Вилсон.
 

Иначе, Роџер Мур је снимио седам филмова о Бонду, а Шон Конери шест. Крејг тренутно снима трећи филм у ком игра Бонда "Скyфалл".

Научници су открили 44.000 година старе остатке куће неандреталца у источној Украјини.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *