Цвијановићева: Одмјерили смо капацитет странке

Међународни секретар СНСД-а Жељка Цвијановић оцијенила је да су локални избори били прилика да се провјери капацитет ове странке и да чињеница да је изгубљен значајан број начелничких мјеста упућује на озбиљну анализу у наредном периоду. Цвијановићева је рекла да је СНСД у 39 општина остао најјача странка према броју одборничких мјеста и да Бањалука […]

уторак, октобар 9, 2012 / 08:19

Међународни секретар СНСД-а Жељка Цвијановић оцијенила је да су локални избори били прилика да се провјери капацитет ове странке и да чињеница да је изгубљен значајан број начелничких мјеста упућује на озбиљну анализу у наредном периоду.

Цвијановићева је рекла да је СНСД у 39 општина остао најјача странка према броју одборничких мјеста и да Бањалука и даље остаје у рукама ове странке у погледу вршења власти.

Она је додала да је постојећи резултат на изборима за начелнике резултат удруживања других странака и да то у будућности политичког организовања носи могућност формирања политичких блокова.

"Врло је симптоматично зашто је СНСД изгубио начелничка мјеста, а у истим општинама задржао водеће одборничке позиције“, рекла је Цвијановићева синоћ за Радио-телевизију Републике Српске.

Према њеним ријечима, односи СНСД-а са коалиционим партнерима су били коректни, а ова странка и даље сматра да треба да постоји заједнички наступ партија из Републике Српске у органима БиХ.0 КОМЕНТАРА

  1. Odmjerili ste vi posteno nama, sad je na redu da mi vratimo posteno vama. Tante za tante.A vi ste zatrali sve sto ste mogli da zatarete. Privredu, ekonomiju, skolstvo, kulturu, postenje i cojstvo, zivote nase i nase djece, …Sad je red da mi vas zatiremo , onako nemilosrdno kao sto ste vi nas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *