Ћулум: Васковић демантовао ФТВ

Начелник бањолучког ЦЈБ Дарко Ћулум изјавио је, поводом вијести ФТВ о наводној угрожености њиховог новинара Слободана Васковића у Бањој Луци, да је Васковић у четвртак био у Центру и да је у разговору са инспекторима рекао да њему и његовој породици нису угрожени животи у Бањој Луци. Ћулум је нагласио да је Васковић том приликом […]

недеља, јануар 16, 2011 / 17:44

Начелник бањолучког ЦЈБ Дарко Ћулум изјавио је, поводом вијести ФТВ о наводној угрожености њиховог новинара Слободана Васковића у Бањој Луци, да је Васковић у четвртак био у Центру и да је у разговору са инспекторима рекао да њему и његовој породици нису угрожени животи у Бањој Луци.

Ћулум је нагласио да је Васковић том приликом рекао да притисак на њега и чланове његове породице врше медији из РС, али да нису угрожени животи ни њему ни његовој породици, као и да не добија пријетње телефоном.

ФТВ објавила је синоћ да је породица Слободана Васковића због, како кажу, опасности од физичке ликвидације напустила Бању Луку и БиХ на неодређено вријеме.

"Нажалост, породица нашег колеге Слободана Васковића је због опасности од физичке ликвидације напустила Бању Луку и БиХ на неодређено вријеме. Иако му је сугерисано да и он напусти нашу државу, колега Васковић је одлучио да остане и настави рад у политичком магазину ’60 минута’ ФТВ", наводи ФТВ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *