Чудо у Киргистану: Авион пао, сви преживјели

Свих 70 путника и чланова посаде путничког авиона, који се јуче приликом “тврдог” слијетања на аеродром на југу Киргистана, преврнуо и запалио, преживјели су ову несрећу, иако је њих 26 било задобило повреде које ипак нису опасне по живот. Авион који је у град Ош стигао из киргистанске престонице Бишкека извео је слетање по тешкој […]

четвртак, децембар 29, 2011 / 13:08

Свих 70 путника и чланова посаде путничког авиона, који се јуче приликом “тврдог” слијетања на аеродром на југу Киргистана, преврнуо и запалио, преживјели су ову несрећу, иако је њих 26 било задобило повреде које ипак нису опасне по живот.

Авион који је у град Ош стигао из киргистанске престонице Бишкека извео је слетање по тешкој магли, и том приликом је, према извјештају РИА новости, исклизнуо са писте, и преврнуо се на леву страну.

При погледу на застрашујуће фотографије авиона Ту-134 компаније “Киргистан Ерлајнз” тешко је повјеровати да није било људскох жртава.

Крило му је смрскано и зачула се јака експлозија, али упркос великим оштећењима на авиону нико од путника није изгубио живот.

Руски авиони типа Ту-134 са два мотора још су у широкој употреби у многим земљама централне Азије. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *